Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Boston Logan Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Boston Logan Internationaal

Auto huren Boston Logan Internationaal

Wie voor een vakantie of zakenreis naar Boston gaat vliegen en na aankomst over een huurauto wil beschikken kan het beste een auto huren op Boston Logan International Airport. Een huurauto reserveren is heel eenvoudig en snel te doen via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Boston Logan Internationaal

De internationale luchthaven van Boston, officieel Lt. General Edward Lawrence Logan International Airport geheten maar meestal gewoon Logan International Airport of Boston-Logan Airport genoemd, bevindt zich een kleine 7 kilometer ten noordoosten van de Amerikaanse stad Boston, aan de Massachusetts Bay. Op Boston Logan Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al buiten op de parkeerplaats voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van Boston Logan Internationaal

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Amerika weer met een volle tank dient in te leveren bij uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Dit is echter geen enkel probleem, want op het luchthaventerrein is op de Airport Way (de weg die langs de aankomst- en vertrekhal leidt) een Gulf tankstation te vinden. Daarnaast kunt u op diverse plaatsen tanken op de I-90, de belangrijkste toegangsweg naar de luchthaven. Gaat u vanuit het centrum van Boston naar het vliegveld rijden dan kunt u ook tanken op Route MA-1-A, hier vindt u een Shell tankstation.

Met de huurauto naar Boston rijden

De kortste weg van Boston Logan Internationaal naar het centrum van de stad loopt via Route MA-1-A. Rijd daarvoor via het Arrival Level van het luchthaventerrein naar Airport Road en volg dan de borden naar de MA-1-A. Eenmaal op deze weg dient u alsmaar rechtdoor te rijden, u komt dan vanzelf in Downtown Boston terecht. Zonder files en opstoppingen (die op deze route wel vaak voorkomen) bent u in ca. 15 minuten in het centrum van de stad. Wilt u liever niet in de file staan dan kunt u ook via de I-90 vanaf Boston Logan Internationaal naar het centrum van de stad rijden. Neem daarvoor vanaf het luchthaventerrein de I-90-W en kies vervolgens na enkele minuten afslag 24-25. U rijdt nu op de I-93 N, hier kiest u na enkele minuten afslag 23. Zonder files en opstoppingen bent u als u deze snellere maar langere route neemt in ca. 10 minuten in het centrum van Boston. Houd er rekening mee dat u op de I-90 tol dient te betalen.

Boston

Boston is een moderne Amerikaanse stad die barst van de musea, galeries, winkels, restaurants en cafés. Wilt u weten wat u allemaal in Boston kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Boston u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in Boston u allemaal zou kunnen overnachten.
In het centrum van Boston bevinden zich diverse parkeergarages waar u uw huurauto bewaakt kunt parkeren. Bent u van plan om ook te gaan overnachten in Boston, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.