Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Cairo airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Cairo

Gaat u vliegen naar Cairo en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben? Lees dan hier hoe u via Skyscanner eenvoudig een auto in Cairo kunt huren, waar u uw huurauto kunt afhalen en wat u kunt verwachten als u naar en in Cairo gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Cairo

Cairo International Airport, zoals het vliegveld van Cairo officieel heet, is het grootste vliegveld van Egypte en bevindt zich ca. 15 kilometer ten noordoosten van Cairo. Op de luchthaven van Cairo treft u diverse autoverhuurbedrijven aan, van onder meer Avis, Budget, Europcar en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Cairo zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gehaald. Zodra de autoverhuurpapieren zijn ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die op de naastgelegen parkeerplaats voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Cairo

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Cairo International Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want vlak buiten de luchthaven vindt u op de El-Nasr Road een Mobil tankstation. Daarnaast is er ook een Co-op tankstation te vinden in de nabijgelegen wijk Masr Al Jadidah, op de grote rotonde tegenover het ziekenhuis. Daarnaast zijn enkele tankstations te vinden op de hoofdweg El-Ourouba, die van Gizeh naar de luchthaven leidt.

Met de huurauto naar Cairo rijden

Cairo is een grote en drukke stad waar allerlei vormen van gemotoriseerd en ongemotoriseerd verkeer de weg met elkaar delen, u dient daarom altijd voorzichtig te rijden. Het snelst bent u in het centrum van Cairo als u vanaf het luchthaventerrein de weg El-Ourouba oprijdt. Nadat u de El-Orouba Tunnel / Nafak Al Orouba bent gepasseerd houdt u rechts aan zodat u op Salah Salem Street komt, en slaat dan rechtsaf de 6 October Bridge in. Blijf deze weg volgen, dan komt u vanzelf in het centrum van Cairo terecht. Indien u onderweg niet in files of verkeersopstoppingen terecht komt duurt de rit van het vliegveld naar het centrum van Cairo een kleine drie kwartier. Bij verkeersdrukte kan de totale rit aanzienlijk langer duren.

Cairo

Cairo is een prachtige historische stad waar u talloze topbezienswaardigheden kunt bewonderen, waaronder de beroemde piramiden van Gizeh en het graf van farao Toetanchamon, dat in het Egyptisch Museum te bewonderen is. Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Cairo u allemaal zeker gezien moet hebben.

In Cairo dient u altijd rekening te houden met verkeersopstoppingen. Daarnaast is het gedrag van de lokale verkeersdeelnemers soms onvoorspelbaar, dus rijd altijd voorzichtig en wees alert. Het wordt aangeraden om uw huurauto altijd op een bewaakt parkeerterrein neer te zetten. Bent u van plan om enkele nachten in Cairo door te brengen, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Cairo die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.