Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Donegal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Donegal

Auto huren Donegal

Mysterieus Ierland, met groene bergen en wijdse uitzichten, eeuwenoude kastelen en bijzondere mythes. Het prachtige groene land trekt vele avontuurlijke reizigers. Wandelen, hiken, mountainbiken, watersporten en simpelweg genieten van het Ierse landschap kan prachtig in County Donegal. De historische steden en dorpen als Donegal, Letterkenny en Lifford bieden genoeg plezier, geschiedenis en cultuur om een bijzondere vakantie te vullen. Huur een auto via Skyscanner en ga op avontuur in County Donegal, Ierland.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Donegal?

Donegal Airport is geen hele grote luchthaven. Op het vliegveld is alleen Enterprise Rent a Car te vinden waar een auto kan worden gehuurd. De openingstijden van de balie van dit autoverhuurbedrijf zijn ruim en toeristen die vooraf een huurauto hebben gereserveerd worden uiteraard altijd netjes opgevangen om de auto op te halen. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Donegal

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven een vol-volbeleid hanteren. Zij verwachten de huurauto dan retour met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden van het autoverhuurbedrijven.

Op ongeveer vier kilometer en zo'n zeven minuten rijden met de huurauto van vliegveld Donegal is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem vanaf het vliegveld de weg langs het restaurant naar de R266 en sla linksaf, sla vervolgens rechtsaf om op de R266 te blijven. Sla linksaf naar de R259 en blijf deze weg volgen. Na ongeveer vijf minuten is de benzinepomp aan de linkerkant te vinden. Let erop dat in Ierland aan de linkerkant van de weg wordt gereden.

Vanaf vliegveld Donegal

De stad Donegal ligt op ongeveer een uur en 15 minuten rijden met de huurauto en 70 kilometer van vliegveld Donegal. Donegal is via de R259, de N56, de R262 en weer de N56 te bereiken. Neem vanaf het vliegveld de weg richting uitgang langs het restaurant en sla linksaf de R266 op. Sla rechtsaf om op de R266 te blijven en sla linksaf de R259 op. Sla rechtsaf voor Annagry West, sla linksaf bij Kerrytown en vervolgens rechtsaf richting Griall. Sla rechtsaf de N56 op en blijf de N56 volgen tot Kilrean, neem daar de R262 linksaf. Sla linksaf de N56 op naar Donegal. Neem op de rotonde de derde afslag naar de R925 en ga het centrum van Donegal in.

Op bestemming aankomen

Donegal

De historische stad Donegal heeft met haar lange geschiedenis, mysterieuze ruïnes en gelegen in het prachtige Ierse landschap precies die sfeer en uitstraling die kan worden verwacht van een kleine Ierse stad. De gemoedelijke uitstraling en de hechte band met het mythische verleden maken Donegal tot een bijzondere plek om te bezoeken. Bekijk het Donegal Castle, Abbey of the Four Masters, het stadscentrum, het prachtige meer Lough Eske aan de voet van de Blue Stack Mountains en de prachtige natuur rondom de stad. Donegal is een goede uitvalsbasis om de omgeving met de huurauto te ontdekken. Trek erop uit en bezoek ruïnes, kastelen, meren, bergen en de prachtige kustlijn van Ierland. Er zijn redelijk wat parkeerplaatsen in en rond het centrum van Donegal, in de meeste gevallen is parkeren gratis.

Errigal Mountain

In de omgeving van Donegal is ontzettend veel moois te zien. Een van de mooiste plekken om te bezoeken in Donegal County is Errigal Mountain wat niet ver van Glenvaugh Park ligt. Beide zijn een bezoekje waard. Errigal Mountain is het hoogste punt van de county en heeft een prachtig uitzicht over de omgeving waar groen en water de overhand hebben. De mythische Ierse landschappen uit films en series kunnen zich met deze prachtige plek meten. Het is vanaf Donegal City een uur en 15 minuten rijden met de huurauto en ongeveer 85 kilometer naar Errigal Mountain. Neem vanaf Donegal de R267 en neem op de rotonde de tweede afslag naar de N15 richting Lifford. Neem bij Drumboe de N13 richting Letterkenny. Neem de ringweg langs Letterkenny via de N14 en de N56, neem vervolgens de N56 richting Dunfanaghy. Ga voor Termon linksaf de R255 op en vervolg de weg via de R251. Langs de R251 voor Errigal Mountain kan geparkeerd worden, parkeren is op de meeste dagen gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.