Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sao Paulo Congonhas airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sao Paulo Congonhas

Auto huren Sao Paulo Congonhas

Brazilië is een mix van een eigen cultuur, en talloze andere culturen een bewogen geschiedenis, weelderige natuur en tropisch klimaat. Deze bijzondere mix trekt avontuurlijke reizigers, toeristen die lekker willen relaxen en nieuwsgierige vakantiegangers die het fijne Braziliaanse leven willen leren kennen. Sao Paulo is een gevarieerde en levendige stad waarvandaan Brazilië heel goed te ontdekken is. Huur vooraf een auto en ontdek dit bruisende Zuid-Amerikaanse land.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sao Paulo Congonhas?

Op het vliegveld van Sao Paulo Congonhas zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Hertz, Localiza, Movida en Unidas zijn op Soa Paulo Congonhas actief. Op de begane grond zijnde balies van de autoverhuurbedrijven te vinden. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van een huurauto en prijs die past bij de vakantie.

Benzinepomp in de buurt van Sao Paulo Congonhas

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto terug met een volle tank bezine. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor extra kosten komen te staan.

Op ongeveer 800 meter en 4 minuten rijden van Sao Paulo Congonhas ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem de Praça Comandante Linneu Gomes en neem een flauwe bocht naar rechts naar de Corredor Norte-Sul/Avenida Washington Luís. De benzinepomp ligt aan de linkerkant van de weg.

Vanaf vliegveld Sao Paulo Congonhas

Sao Paulo ligt op 10 kilometer en ongeveer 15 minuten rijden van vliegveld Sao Paulo Conhongas. Houdt er rekening mee dat de weg naar de stad druk kan zijn en de reistijd kan oplopen naar een half uur. Neem vanaf het vliegveld de Praça Comandante Linneu Gomes en maak een flauwe bocht naar rechts om de Correcor Norte-Sul op te gaan, blijf deze weg volgen. Neem de afrit richting Praça João Mendes en neem een flauwe bocht naar rechts naar de Viaduto Dona Paulina. Sla rechtsaf en ga het centrum van Sao Paulo in.

Op bestemming aankomen

Sao Paulo

Sao Paulo is de grootste stad van Zuid-Amerika met 22 miljoen inwoners binnen de agglomeratie. Dit zorgt voor een druk en bruisend stadleven en vele bezienswaardigheden en actitiveiten voor de nieuwsgierige toerist. Het Museu de Arte de São Paulo, de kathedraal van Sao Paulo en Mercado Municipal zijn zeker plekken om te bezoeken in de stad. Het Atlantische regenwoud is in en rond de stad te vinden, dus ga ook zeker een van de vele prachtige parken van Sao Paulo verkennen. Parque Estadual da Cantareira, APA Capivari-Monos en Parque Estadual do Jaraguá zijn de moeite van een bezoek zeker waard. Het autoverkeer in de stad is vaak erg druk en afhankelijk van het nummerbord worden bepaalde auto's op bepaalde dagen uit het centrum geweerd. Parkeren kan in het centrum een uitdaging zijn, parkeerkosten liggen rond de €0,45 per uur.

Paraty en Rio de Janeiro

Reizigers die rondom Sao Paulo vakantie willen vieren kunnen zich heerlijk vermaken met de stad, de prachtige parken en de kust bij Sao Vincente. Toeristen die liever wat verder het land intrekken kunnen via Paraty naar Rio de Janeiro trekken met de huurauto. Bij Paraty zijn voor de kust tientallen sprookjesachtige eilanden te vinden die met een bootje te bezoeken zijn, Paraty ligt op 300 kilometer en ongeveer vier uur rijden met de huurauto van Sao Paulo. Rio de Janeiro is wereldberoemd wegens het carnaval, maar heeft daarnaast nog talloze bezienwaardigheden te bieden als het beroemde beeld Christus de Verlosser, het prachtige Tijucawoud, de mooie stranden als Copacabana, het bruisende stadscentrum en de typische sfeer van Rio. Vanuit Sao Paulo gaat de route via de BR-116 richting Dutra. Neem bij Taubaté de SP-125 richting Rio de Janeiro. Neem vervolgens bij Ubatuba de BR-101 naar Paraty. Neem vanuit Prraty de BR-101 richting Rio de Janeiro. Neem in Rio de Janeiro de verbindingsweg richting Centro/Zona Sul. Volg de Avenida Francisco Bicalho en ga rechts via de Avenida Presidente Vargas het centurm in. Het verkeer in het centrum van Rio de Janeiro is hectisch, parkeren kan daardoor lastig zijn. De beste optie is een beveiligde parkeerplaats, dat kost rond de €2,00 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.