Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Debrecen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Debrecen

Auto huren Debrecen

De tweede stad van Hongarije heeft sinds 1361 stadsrechten, kent een standbeeld van Michiel de Ruyter en twee geneeskrachtige baden. Debrecen in Oost-Hongarije heeft een heel eigen sfeer en bijzonder mooie binnenstad. De stad heeft vele rijke perioden gekend, dat is terug te zien in de weelderige architectuur. Daarnaast heeft de stad een bijzonder innige band met de natuur wat groen in de stad een heel nieuwe dimensie geeft. Huur een auto in Debrecen via Skyscanner om de stad en de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Gek op spa's en wellness resorts? Dan zijn de geneeskrachtige baden en spa's in Debrecen een echte aanrader.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Debrecen?

Op het vliegveld van Debrecen is alleen Hertz te vinden. De balie van Hertz bevindt zich in de centrale hal van het vliegveld. Andere autoverhuurbedrijven als Europcar, Sixt, Avis, Alamo, Natinoal en Sunny Cars zijn in de stad zelf te vinden. In enkele gevallen is een pickup op vliegveld Debrecen te reserveren. Huur een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Debrecen

Houdt er rekening mee dat autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle tank benzine. Als dit niet is gebeurd, kunnen er extra kosten worden berekend.

Op ongeveer 3,5 kilometer en 6 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Debrecen is een tankstation te vinden. Vanaf Debrecen Airport gaat de route richting Debrecen. Ga richting uitgang en sla rechtsaf richting E79 en Debrecen. Ga bij de E79/47 linksaf de Mikepércsi op richting Debrecen. Ga bij de vierde zijstraat rechtsaf, daar is de benzinepomp te vinden.

Vanaf vliegveld Debrecen

Van Debrecen International Airport naar het centrum van Debrecen is ongeveer 6 kilometer en 11 minuten rijden met een huurauto. Vanaf het vliegveld gaat de route richting uitgang rechtsaf richting de E79 naar Debrecen. Ga linksaf bij E79/47 de Mikepércsi op richting Debrecen. Blijf de weg volgen naar het centrum van Debrecen. De weg gaat langs het treinstation.

Op bestemming aankomen

Debrecen

Debrecen is een weelderige en florerende stad met een grootse uitstraling. De stad kent prachtige gebouwen zoals de Grote Kerk (Nagytemplom), het Deri Museum, Sint Anna's Kathedraal en de Universiteit van Debrecen. De stad wordt geroemd om de geneeskrachtige baden en spa's die groots en weelderig zijn opgezet. Een dagje naar een van deze resorts is zeker een unieke ervaring. In de directe omgeving van de stad zijn prachtige natuurgebieden als Hortobágyi National Park en Hajdúság te vinden die met een auto goed te bereizen zijn. Huur een auto in Debrecen om de stad en omgeving goed te kunnen verkennen. Parkeren in het centrum van Debrecen is altijd vrij goed te doen omdat het niet heel druk is in de stad. Parkeren kost in het centrum ongeveer €1,30 per uur en buiten het centrum €1,00. Op sommige plekken buiten het centrum kan gratis worden geparkeerd.

Boedapest

Várhegy, het Parlement, de Sint Stephen Basiliek, de Burchtheuvel met het Koninklijk Paleis, de Széchenyi baden. Boedapest heeft talloze prachtige bezienswaardigheden te bieden. De gemoedelijke sfeer in de stad, de talloze winkels en fijne restaurantjes maken de hoofdstad van Hongarije een prettige plek om te verblijven. In een of twee dagen is een goede glimp van deze levendige stad op te vangen. Van Debrecen naar Boedapest is het 230 kilometer en ongeveer 2 uur rijden met een huurauto. Verlaat het centrum van Debrecen via de Kishegyesi út en ga de E79/M35 op richting M3/Budapest. Vervolg de weg over de M3 naar Boedapest. Bij afslag 11 gaat de M3 over in de M3 bevezető en vervolgens in de Kós Károly stny. Sla na het Várhegypark linksaf en dan rechtsaf om via de Andrássy út het centrum van Boedapest in te rijden. Parkeren in het centrum van Boedapest kan lastig zijn, op veel plekken mag niet langer dan 2 uur worden geparkeerd. De huurauto kan op een beveiligde parkeerplaats of parkeergarage worden neergezet voor zo'n €2,00 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.