Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Dallas Fort Worth Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Dallas Fort Worth Internationaal

Auto huren Dallas Forth Worth International

De Texaanse stad Dallas werd wereldberoemd door de moordaanslag op president Kennedy in 1963 en de gelijknamige soapserie die in de jaren 1980 enorm populair was. Met een aantal historisch gezien bijzondere plekken in de stad, zoals het gebouw waar vandaan de aanslag op Kennedy is gepleegd, heerlijke parken, de prachtige Trinity River die dwars door de stad loopt en verschillende levendige wijken die zowel overdag als 's nachts leuk zijn om te bezoeken weet Dallas toeristen te verrassen. Huur een auto via Skyscanner om Dallas en een mooi stukje Texas te ontdekken tijdens een heerlijke vakantie in Amerika.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Dallas Forth Worth International?

Op vliegveld Dallas Forth Worth International zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Advantage, Avis, Dollar, E-Z Rent-A-Car, National, Thrifty, Alamo, Budget, Enterprise, Hertz en Sixt zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in The Rental Car Center op 2424 East 38th Street tegenover de South Entrance van het vliegveld. Op de begane grond van de Terminal staan borden Rental Cars die wijzen naar het pick-up punt voor de shuttle bus naar The Rental Car Center. Het ritje met de shuttle bus duurt ongeveer 10 minuten.

Benzinepomp in de buurt van Dallas Forth Worth International

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven hanteren een vol-volbeleid. Dat houdt in dat de huurauto met een volle bezinetank retour wordt verwacht. Wanneer de huurauto niet met een volle tank retour komt, kunnen er extra kosten worden berekend.

Op slechts 1 kilometer en 3 minuten rijden met de huurauto van The Rental Car Center op vliegveld Dallas Forth Worth International ligt een tankstation. Neem East 38th Street richting uitgang en sla linksaf naar South 24th Avenue. Sla rechtsaf naar Rental Car Drive en sla voor de spliing linksaf naar de benzinepomp die aan de linkerkant van Rental Car Drive ligt.

Vanaf vliegveld Dallas Forth Worth International

Vanaf The Rental Car Center op vliegveld Dallas Forth Worth International is het 30 kilometer en ongeveer 25 minuten rijden met de huurauto naar het centrum van Dallas. Neem vanaf The Rental Car Center East 38th Street en sla linksaf naar South 24th Street. Sla rechtsaf op Rental Car Drive en voeg in op de TX-97 Spur. Neem vervolgens de TX-183 East richting Dallas. Neem afslag 428E naar Commerce Street East. Neem Commerce Street en sla rechtsaf naar South Griffin Street richting het centrum van Dallas.

Op bestemming aankomen

Dallas

Cowboys en indianen in de 19e eeuw, de succesvolle luchtvaartindustrie tijdens de Eerste Wereldoorlog, welvaart door de olievelden in de jaren 1930, de moordaanslag op president Kennedy in 1963, de wereldberoemde soap Dallas in de jaren 1980 en de booming telecomindustrie in de jaren 1990. Dallas kent een unieke en bewogen geschiedenis waarvan de sporen in de stad zijn te zien. Bezoek Dallas Downtown Historic District, Swiss Avenue, Sixt Floor Museum, Dallas County Courthouse en Reunion Tower. Beleef het oude westen in een van de Wild West-geïnspireerde restaurants en winkels, en sluit de dag af in een van de vele bars in de stad. Parkeren in het centrum van Dallas kan in een van de vele parkeergarages, het kost rond de €2,50 per dag om de huurauto te parkeren.

Ray Roberts Lake State Park

Niet ver van Dallas zijn verschillende meren en natuurparken te vinden. Een van de mooiste parken in de buurt van de stad is Ray Robert Lake State Park. Groen, water, talloze activiteiten als fietsen, hiken en skaten. Op 90 kilometer en ongeveer een uur rijden met de huurauto van het centrum van Dallas is dit park te vinden. Neem vanuit het centrum Canton Street, neem vervolgens de I-30 West en voeg in op de I-35 richting Denton. Neem afslag 429D richting Dallas North Tollway. Sla linksaf naar US-380 East. Sla rechtsaf naar FM1385 North, sla linksaf naar FM428 West en sla rechtsaf naar US-377 North. Sla linksaf naar Farm to Market 455 East en sla rechtsaf naar Merril Road. Toegang tot het park kost €6,00, parkeren van de huurautop is gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.