Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Dubai airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Dubai

Dubai International Airport is de grootste internationale luchthaven van Dubai en een belangrijke hub in het Midden-Oosten. Vliegt u naar Dubai International Airport en heeft u vervolgens een huurauto nodig voor uw rondreis? Dan is het handig om op de luchthaven een auto te huren, zodat u na aankomst direct kunt doorrijden naar uw volgende bestemming. Met autohuur Dubai International Airport staan talloze autoverhuurbedrijven met kleine, middenklasse of luxe auto's tot uw beschikking.

Met de huurauto naar Dubai

Op Dubai International Airport kunt u kiezen uit wel 13 verschillende autoverhuurbedrijven, waarvan de meesten zich in Terminal 1 bevinden. Zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald, loopt u door naar de balies van de verschillende autoverhuurbedrijven. Hier worden uw papieren snel in orde gemaakt. Voor het huren van een auto heeft u een geldig paspoort, rijbewijs en meestal ook een creditcard nodig. De luchthaven ligt op enkele minuten afstand van het centrum van Dubai, waardoor uw vakantie direct na aankomst al begint! De D89 Airport Road leidt direct naar het centrum van Dubai, een rit van ongeveer tien minuten.

Rijden in Dubai met uw huurauto

Dubai lijkt een paradijs voor autobestuurders. Er zijn brede wegen, volop parkeerruimte en goedkope brandstof. Tijdens de spits kan het echter behoorlijk hectisch zijn en sommige wegen of afslagen zijn niet goed ingericht. Een actueel navigatiesysteem kan u helpen om uw weg door Dubai te vinden zonder steeds op uw kaart te hoeven kijken. Vanwege de constante groei van de stad zijn er veel werkzaamheden op de weg. Houd er ook rekening mee dat het dragen van gordels verplicht is en er een zero-tolerance beleid geldt voor alcohol achter het stuur.

Dubai heeft een aantal tolpoorten, genaamd “Salik” die te vinden zijn op diverse locaties in Dubai, onder andere op de Sheik Zayed Road en de Al Maktoum Bridge. Bij uw verhuurbedrijf kunt u zich laten informeren over de “Salik tag”, die op de voorruit van de auto wordt geplaatst. Zodra u door een tolpoort rijdt, wordt het bedrag (vaak zo'n 80 cent) geregistreerd en aan het eind van de huurperiode met u verrekend. Talloze hotels hebben een eigen (overdekte of beveiligde) parkeerplaats of werken met valet parking. Tegen een kleine vergoeding parkeert het personeel hierbij uw auto en haalt deze ook weer voor u op. Mocht er geen parkeergelegenheid bij uw hotel zijn, en u wilt er zeker van zijn dat uw auto veilig staat, dan kunt u uw auto het beste in een parkeergarage stallen. Veel grote winkelcentra hebben gratis parkeergarages voor wel duizenden auto's of er hoeft pas na 3 of 4 uur betaald te worden. Grote winkelcentra zijn bijvoorbeeld Dubai Mall, Burjuman of Mall Of the Emirates. Op losse parkeerplaatsen langs de weg kunt u ook betaald parkeren. Zorg ervoor dat u voldoende muntgeld bij u heeft voor de parkeermeter.

Soorten huurauto’s

Met autohuur Dubai International Airport kunt u kiezen uit vele soorten huurauto’s, variërend van handige kleine stadsautootjes tot grote gezinswagens, luxe wagens, sportauto's en mini-busjes. Vooral als u van plan bent om veel door de stad te gaan rijden en weinig bagage heeft, kunt u het beste een kleinere auto huren. Die zijn eenvoudiger te parkeren en heel zuinig in gebruik.

Hotels in Dubai

In Dubai zijn veel hotels te vinden die eigen, soms overdekte, parkeergelegenheid bieden. Ga naar de website van Skyscanner om hotels in Dubai met parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken. Kijk ook op de kaart om te zien of u dichtbij de toeristische attracties overnacht, zoals 'Burj Khalifa', het hoogste gebouw ter wereld of de geurige 'spice souks'. Zo boekt u snel en eenvoudig een hotel dat voldoet aan al uw wensen.

Huurauto afleveren

Nadat uw bezoek aan Dubai ten einde is gekomen, levert u voor vertrek uw huurauto weer in op luchthaven Dubai International Airport. Volg opnieuw de D89 Airport Road richting de luchthaven en lever uw auto in op de afgesproken plek. Langs de weg en rondom de luchthaven zijn talloze tankstations te vinden. Hier kunt u een tussenstop maken als u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.