Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Rio de Janeiro Internacional airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Rio de Janeiro Internacional

Auto huren Rio de Janeiro Internacional

Samba, carnaval, voetbal en natuurlijk het wereldberoemde beeld Christus de Verlosser. De Braziliaanse stad Rio de Janeiro is wereldberoemd en trekt jaarlijks talloze nieuwsgierige toeristen. Geniet van natuur, geschiedenis, cultuur en een bruisend stadsleven zoals dat alleen in Rio de Janeiro kan. Huur vooraf een auto op Rio de Janeiro Internacional via Skyscanner en ontdek dit mooie stukje Brazilië.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Rio de Janeiro Internacional?

Op vliegveld Rio de Janeiro Internacional, officieel Rio Galeao Airport, zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Avis, Hertz, Localiza, Movida, Thrifty en Unidas zijn op het vliegveld te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich op de eerste verdieping in Terminal 1 bij Gate D en Gate F, en in Terminal 2 bij Gate B. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal in Rio de Janeiro.

Benzinepomp in de buurt van Rio de Janeiro Internacional

Let erop dat de meeste autoverhuurbedrijven volgens een vol-volbeleid werken, wat inhoudt dat de huurauto met een volle tank bezine terug wordt verwacht. Om niet voor extra kosten komen te staan voor het tanken, vraag vooraf naar de voorwarden en lever de huurauto afgetankt weer in.
Op slechts 1,5 kilometer en 2 minuten rijden met de huurauto van Rio de Janeiro Internacional vliegveld ligt een tankstation. Neem vanaf het vliegveld de Corredor BRT Transcarioca richting uitgang voorlangs het vliegveld. Sla rechtsaf naar Avenida Vinte de Janeiro, aan de rechterkant van de weg is de benzinepomp te vinden.

Vanaf vliegveld Rio de Janeiro Internacional

Vliegveld Rio de Janeiro Internacional ligt op 19 kilometer en ongeveer 25 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Rio de Janeiro. Het verkeer in Rio de Janeiro is vaak druk, dus de rit naar de stad kan langer duren. Neem vanaf het vliegveld de Corredor BRT Transcarioca en sla rechtsaf de Avenida Vinte de Janeiro op. Volg de weg naar Estrada do Galeao, voeg in op de Via Expressa Pres en volg de RJ-071 naar het centrum van Rio de Janeiro. Neem afslag Centro en sla rechtsaf naar Avenida Fransisco Bicalho. Volg de Avenida Presidente Vargas en sla rechtsaf naar Avenida Rio Branco om het centrum van Rio de Janeiro te bereiken.

Op bestemming aankomen

Rio de Janeiro Internacional

Samba, Bossanova, Copacabana, Christus de Verlosser en natuurlijk het carnaval. Rio de Janeiro staat bekend om haar bruisende karakter en innemende sfeer. De prachtige stranden, het regenwoud Floresta de Tijuca wat in de wijk Tijuca ligt, de ontzettend mooie baai, het adembenemende uitzicht vanaf de berg Corcovado waar Christus de Verlosser op staat, de interessante musea en natuurlijk het bruisende stadsleven zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Rio de Janeiro. Sportliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres, in de vele stadions wordt vooral voetbal gespeeld, vele beroemde voetballers komen uit Brazilië vandaan en worden er op handen gedragen. De talloze bezienswaardigheden in de stad zijn er teveel om op te noemen, er is echt voor elk wat wils. Let wel goed op persoonlijke eigendommen, veel inwoners van Rio de Janeiro zijn erg arm en er is veel criminaliteit in de stad. Het is aan te raden om de huurauto op een beveiligde parkeerplaats als een parkeergarage te parkeren, de kosten daarvan liggen rond de €2,50 voor een dag.

Serra dos Orgãos

Een bijzonder uitstapje in de omgeving van Rio de Janeiro is het nationale park Serra dos Orgãos. Verblijf een of meerdere dagen in het gebied waar het vroegere vakantieverblijf van de keizer te vinden was en nu veel Brazilianen genieten van een welverdiende vakantie. Bezoek de steden Teresópolis en Petrópolis, wandel door het prachtige park en geniet van de bergen en de unieke Braziliaanse flora en fauna. Nationaal Park Serra dos Orgãos ligt op 85 kilometer en een ruim uur rijden van Rio de Janeiro. Neem de Via Binario do Porto en de Avenida Rodrigues Alves naar de RJ-071. Neem de afslag richting Belo Horinzonte en neem vervolgens de afslag naar de B-11/B-493, neem vervolgens de B-116. Parkeer de huurauto gratis aan de zuidelijke rand van Teresópolis en verken te voet het prachtige natuurpark. Neem cash mee voor de tolwegen onderweg, het is mogelijk om tours door het park met een gids te boeken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.