Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Grenoble airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Grenoble

Auto huren Grenoble

Omgeven door bergen en onofficieel de hoofdstad van de Alpen, Grenoble is een prachtige stad op een prachtige plek. De middeleeuwse gebouwen in de stad op heuvels en met de majesteuze Alpen op de achtergrond geven deze Franse stad een bijzonder rijke uitstraling. Met zachte zomers en koude winters is Grenoble in elk seizoen een fijne plek om op vakantie te gaan. Huur een auto op het vliegveld van grenoble via Skyscanner om de stad, de Alpen en de directe omgeving van Grenoble te ontdekken.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Grenoble?

Op het vliegveld van Grenoble zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Niet alle bedrijven zijn het hele jaar geopend, sommige balies zijn alleen in het wintersportseizoen open. Huur vooraf een auto op Grenoble Airport via Skyscanner om zeker te zijn van een goede auto en de beste prijs. Op het vliegeveld zijn Avis, Europcar, Hertz, Enterprise en Sixt te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich tegenover de uitgang van de vertrekhal tussen de bushalte en de drop off area.

Benzinepomp in de buurt van Grenoble

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto terug willen met een volle benzintank. Wanneer de tank niet volledig vol is, kunnen er extra kosten worden berekend.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 5,5 kilometer afstand en ongeveer 6 minuten rijden met een huurauto van het vliegveld van Grenoble. Verlaat het vliegveld via de Terrain d'Aviation/D154D en neem vervolgens de oprit naar de D119 richting Marcilloles. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor de tweede afslag en neem bij de tweede rotonde de eerste afslag rechtsaf. De benzinepomp bevindt zich op de Chemin de la Voie Ferée aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Grenoble

Van vliegveld Grenoble-Isere is het 45 kilimeter en ongeveer 30 minuten rijden met de huurauto naar het centrum van Grenoble. Verlaat het vliegveld via de Terrain d'Aviation en neem de D119 richting Voiron/Grenoble. Neem de oprit naar de A48 richting Grenoble/Valence. Neem op de A48 afslag Saint-Martin-le-Vinoux naar de N481. Vervolg de weg over de D1075 en neem de Boulevard Gambetta naar het centrum van Grenoble.

Op bestemming aankomen

Grenoble

Prachtige musea, heerlijk eten, bruisend nachtleven en maximaal 40 minuten van de woeste natuur in de Alpen. Grenoble is een combinatie van het beste wat Frankrijk te bieden heeft. Het stadscentrum bestaat uit talloze unieke gebouwen uit de middeleeuwen en latere vervlogen tijden. Bezoek zeker het Museum van Grenoble, Fort de la Bastille, Cathedral de Notre Dame en het Archeologisch Museum wat in een twaalfde eeuws Benedictijner kerk huist. Wintersporten kan erg goed in de directe omgeving van Grenoble, dus in de winter is het heerlijke skieen in deze omgeving en in de zomer kan goed gewandeld worden. Het uitzicht vanuit de kabelbaan van Grenoble is fantastisch. Rijden met een huurauto is, buiten de spits om, goed te doen in het centrum van Grenoble. Parkeren kan lastig zijn in het centrum, direct buiten het stadscentrum is vaak meer plek en zijn enkele parkeerplaatsen zelfs nog gratis.

Parc naturel régional de Chartreuse

In de directe omgeving van Grenoble zijn verschillende prachtige natuurparken te vinden die op maximaal 40 minuten rijden met een huurauto van de stad liggen. Een van deze mooie parken is Parc naturel régional de Chartreuse. Er zijn talloze wandeltochten door dit mooie Alpengebied te maken, voor zowel geoefende als beginnende wandelaars is een mooie tocht te vinden. Het uitzicht in de bergen is adembenemend en een dag in Parc naturel régional de Chartreuse is echt een dag weg van alle drukte en zorgen. De gevarieerde uitzichten, de hoge bergtoppen, watervallen, uitgestrekte groene velden en hier en daar bijzondere ruïnes maken een wandeltocht door Parc naturel régional de Chartreuse echt de moeite waard. Ook dit park ligt op 40 minuten rijden met de huurauto van Grenoble, dat is zo'n 28 kilometer. Verlaat Grenoble via de D590 richting Chambery. Neem vervolgens de D512 en blijf deze tot diep in het natuurpark volgen. Na ongeveer 40 minuten rijden ligt het toerismekantoor aan de linkerhand waar wandelroutes kunnen worden gehaald.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.