Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Chios airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Chios

Auto huren Chios

Bent u van plan om een auto te huren op Chios zodat u dit prachtige eiland op eigen houtje kunt gaan verkennen? Reserveer dan via Skyscanner een huurauto op Chios Airport en rijd daarmee naar de mooiste zandstranden, afgelegen baaien en pittoreske dorpjes.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Chios

De luchthaven van Chios, ook wel Chios Island National Airport, Chios National Airport "Omiros" of kortweg Chios Airport genoemd, ligt nog geen 4 kilometer ten zuiden van Chios Stad, in de regio Kampos. Op de luchthaven van Chios zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Thrifty en Hertz. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Chios hebben een balie in de aankomsthal van de terminal, waar u direct heen kunt lopen zodra u uw koffers van de band heeft gepakt. De huurauto van uw keuze staat vaak al buiten op de parkeerplaats op u te wachten, dus nadat uw autopapieren in orde zijn gemaakt kunt u meestal direct doorlopen naar uw huurauto.

Tankstations in de omgeving van de luchthaven van Chios

De meeste autoverhuurbedrijven op Chios Airport verwachten van u dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank inlevert. Dit is echter geen enkel probleem, want in de buurt van Chios Airport zijn diverse tankstations te vinden. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich in Chios Stad, dat op nog geen tien minuten rijden van het vliegveld ligt. Komt u vanuit zuidelijke richting naar de luchthaven gereden dan kunt u ook tanken bij het BP tankstation op de 75, dat 500 meter voor de afslag naar de luchthaven te vinden is aan uw rechterkant.

Met de huurauto naar Chios Stad rijden

Indien u vanaf de luchthaven direct met uw huurauto naar Chios Stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de weg langs de kust te volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Indien u onderweg geen verkeersopstoppingen tegenkomt bent u binnen tien minuten in Chios Stad.

Chios

Het Griekse eiland Chios behoort tot de oostelijke Egeïsche eilanden en ligt ongeveer zes kilometer van de Turkse kust. Het landschap op Chios is zeer afwisselend, met zowel bergen, akkers, baaien als zandstranden. Chios is wereldwijd vooral bekend vanwege de mastiekbomen die hier groeien en een kostbare harssoort produceren. Wilt u weten wat u allemaal op Chios kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden op Chios u zeker niet mag missen en welke hotels in Chios u via Skyscanner zou kunnen boeken.

Chios is vooral tijdens de zomermaanden erg toeristisch, maar met verkeersdrukte zult u op het eiland niet gauw te maken krijgen. In Chios Stad en bij populaire stranden als Karfas, Vrondados, Daskalopetra, Megas Limniona, Emborios en Agia Fotini kunt u soms moeite hebben om een parkeerplekje voor uw huurauto te vinden, maar mocht dat het geval zijn dan kunt u altijd doorrijden naar rustigere stranden aan de westkust. Zorg er in ieder geval voor dat u een hotel met eigen parkeerfaciliteiten boekt, dan heeft u tijdens uw verblijf in uw hotel geen omkijken naar uw huurauto.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.