Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Perpignan airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Perpignan

Auto huren Perpignan

Stokbrood, Franse kaas en heerlijke wijn? Absoluut, maak ook een typische Catalaanse sfeer. Het Zuid-Franse Perpignan is van oudsher een Catalaanse stad en die sfeer is nog steeds te herkennen in de stad. Perpignan weet het beste van Frankrijk en CataloniË samen te brengen in een bruisende vestingstad met een interessante geschiedenis. Met de Middellandse Zee en de Pyreneeën niet ver van de stad, een histortisch stadscentrum en een prettig klimaat weet Perpignan bijna het hele jaar door tevreden toeristen te trekken. Huur een auto in Perpignan via Skyscanner en ontdek de stad en haar prachtige omgeving.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Perpignan?

Op het vliegveld van Perpignan zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Europcar, Interrent, Sixt, Hertz, Thrify en Rent-a-Car zijn er actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de Terminal. Aangezien toeristen bijna het gehele jaar Perpignan weten te vinden, is het aan te raden om vooaf een huurauto te reserveren. Huur een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Perpignan

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 5 kilometer afstand en 5 minuten rijden met de huurauto van Perpignan. Neem vanaf vliegveld Perpignan de Avenue Maurice Bellonte/D5G. Ga op de vierde rotonde linksaf de D900 op richting Narbonne. De benzinepomp ligt langs de D900 aan de rechterhand.

Vanaf vliegveld Perpignan

Op 7 kilometer en ongeveer 10 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Perpignan ligt het centrum van de stad. Neem vanaf het vliegveld de Avenue Maurice Bellonte/D5G en ga na de derde rotonde rechtsaf de D900 op richting Barcelona/Perpignan. Neem afslag 8 naar Perpignan Centre en blijf de weg vervolgen tot in het centrum van de stad.

Op bestemming aankomen

Perpignan

Perpignan is een oude vestingstad waar verschillende oude gebouwen prachtig bewaard zijn gebleven. De kathedraal, het dertiende eeuwse Palais des Rois de Majorque en het stadhuis zijn slechts een paar voorbeelden van de bezienswaardigheden in deze stad. Door de invloed van de Catalaanse cultuur is het in Perpignan heerlijk toeven voor liefhebbers van goed eten, lekkere wijn en uitgebreid tafelen. In de directe omgeving van de stad zijn mooie stranden te vinden waardoor een vakantie in de stad makkelijk gecombineerd kan worden met luieren op het strand. Rijden in Perpignan is over het algemeen niet moeilijk of druk, alleen in de zomer en tijdens de spits is het vaak wat drukker. Parkeren in de parkeergarages is vaak goedkoper dan op straat en veiliger, voor parkeren wordt €1,00 tot €1,50 per uur gevraagd.

Pyreneeën

Het Parc National Régional des Pyrénées Catalanes is een park wat zich van oost naar west uitstrekt over 100 kilometer waar dieren vrij kunnen ronddwalen zonder gehinderd te worden door hekken en afscheidingen. Het park, opgericht in 1967, heeft het behoud van biodiversiteit hoog op de lijst staan. Bezoekers kunnen heerlijk wandelen, skiën of bergbeklimmen in de prachtige bergen in het park. Een tripje naar de Pyreneeën maag niet ontbreken tijdens een vakantie in Perpignan. Vanaf Perpignan is het park 90 kilometer en ongeveer anderhalf uur rijden met de huurauto. Neem vanuit Perpignan de Avenue du Général Guillaut richting Boulevard Edmond Michelet en sla linksaf deze boulevard op. Vervolg de weg over de D900 en de N116. Blijf de N116 volgen naar het nationale park. In het park zijn dorpen te vinden waar de huurauto geparkeerd kan worden om de omgeving te voet verder te verkennen. Ook langs de wegen in het park zijn verschillende parkeerplaatsen te vinden waarvandaan de wandelroutes kunnen worden gestart. Op de meeste plekken is parkeren gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.