Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Carcassonne airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Carcassonne

Auto huren Carcassonne

Indien u gaat vliegen naar Carcassonne om een rondreis door Zuid-Frankrijk te gaan maken kunt u het beste een auto huren op Carcassonne Airport. Een huurauto reserveren gaat snel en eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Carcassonne

Wie naar Carcassonne gaat vliegen landt op Carcassonne Airport, ook vaak Salvaza Airport, Carcassonne Salvaza Airport of Carcassonne Airport in Pays Cathare genoemd. Het vliegveld van Carcassonne ligt ongeveer 3 kilometer van de historische binnenstad van Carcassonne en is snel en eenvoudig per huurauto te bereiken. Op de luchthaven van Carcassonne bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Alamo, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz, Keddy by Europcar en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Carcassonne hebben een balie in de aankomsthal van de terminal, waar u meteen heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Carcassonne

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Carcassonne dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want op diverse wegen rondom het vliegveld zijn tankstations te vinden. Gaat u vanuit het centrum van Carcassonne naar de luchthaven rijden dan kunt u het beste op de D118 tanken. Daarnaast is er een Leclerc tankstation op het industrieterrein nabij de rotonde van de N113. Komt u vanaf de A61 naar de luchthaven rijden dan kunt u het beste uw huurauto volgooien voordat u de afslag naar de luchthaven neemt.

Met de huurauto naar Carcassonne rijden

Als u met uw huurauto naar Carcassonne gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar de D119 richting Carcassonne te volgen, deze weg gaat rechtstreeks naar het centrum van de stad. Indien u niet in een file of verkeersopstopping belandt duurt de reis van de luchthaven naar het centrum van Carcassonne maximaal 20 minuten.

Carcassonne

Carcassonne is een indrukwekkende stad in Zuid-Frankrijk die vooral bekend staat vanwege de Cité, een historische wijk die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en te herkennen is aan een drie kilometer lange vestingwal met 52 torens. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Carcassonne u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in Carcassonne u daar in de buurt kunt vinden.

Dankzij de Cité is het in Carcassonne altijd gezellig druk, u dient daarom de tijd te nemen om met uw huurauto door de binnenstad te rijden. De Cité is niet toegankelijk voor auto’s, u kunt uw huurauto daarom het beste parkeren op een parkeerterrein of in een parkeergarage daar in de buurt, volg daarvoor de borden naar P0, P1 of P2. U bent overigens goedkoper uit als u uw huurauto Bastide in een parkeergarage in de dertiende eeuwse stadswijk La Bastide aan de andere kant van de Aude parkeert. Hier kunt u onder meer parkeren in de parkeergarages Gambetta, André Chénier en Jacobins. Bent u van plan om in Carcassonne te overnachten dan is een hotel met eigen parkeerfaciliteiten onontbeerlijk.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.