Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Santiago de Compostella airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Santiago de Compostella

Santiago de Compostella, de Noord-Spaanse stad die vooral bekend staat vanwege de beroemde pelgrimstocht die hier eindigt, is het perfecte startpunt voor een autorondreis door het noorden van Spanje. Via Skyscanner kunt u eenvoudig een auto huren op de luchthaven van Santiago de Compostella.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Santiago de Compostella

De luchthaven van Santiago de Compostella, meestal Santiago de Compostella Airport genoemd, is na Bilbao Airport de grootste vliegveld van Noord-Spanje en ligt 13 kilometer ten oosten van het centrum van de stad. Op het vliegveld van Santiago de Compostella zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, InterRent, Keddy, Rhodium, Thrifty en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Santiago de Compostella zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus maar een klein eindje te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Santiago de Compostella

Mogelijk dient u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want rondom het vliegveld van Santiago de Compostella zijn diverse tankstations te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich vlak naast het luchthaventerrein, op de grote rotonde die u tegenkomt nadat u de afslag naar de luchthaven heeft genomen. Ook langs de toegangswegen naar de luchthaven en in het centrum en de buitenwijken van Santiago de Compostella zijn diverse tankstations te vinden.

Met de huurauto naar Santiago de Compostella rijden

Indien u nadat u geland bent op Santiago de Compostella Airport rechtstreeks naar de binnenstad wilt rijden kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein de SC-21 oprijden, richting de A-54. Zodra u op de A-54 rijdt volgt u de borden naar Santiago de Compostella. Na ongeveer 10 minuten komt u op een rotonde terecht, waar u rechtdoor gaat richting Av. de Asturias / N-634. Niet veel later volgt weer een rotonde, waar u linksaf slaat richting Av. do Cruceiro da Coruña / N-550 / N-634. Bij de derde rotonde die volgt slaat u wederom linksaf, richting As cancelas / Garda Civil / Camping / Estadio Municipal de San Lázaro / Parque Deportivo do Sar / Monte do Gozo. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Santiago de Compostella terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van de luchthaven naar het centrum van de stad een klein half uurtje.

Santiago de Compostella

Santiago de Compostella heeft al eeuwen een grote aantrekkingskracht op Katholieke pelgrims, die van heinde en verre naar deze Noord-Spaanse stad wandelen om hun felbegeerde oorkonde in ontvangst te nemen. Ook als u geen pelgrim bent is Santiago de Compostella overigens zeker een bezoekje waard, want het oude centrum van de stad staat sinds 1985 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende bestemming, lees dan welke bezienswaardigheden in Santiago de Compostella u allemaal zeker gezien moet hebben. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Santiago de Compostella reserveren.

Santiago de Compostella heeft een prachtige historische binnenstad, maar is minder geschikt voor gemotoriseerd verkeer. Als u van plan bent om met uw huurauto naar Santiago de Compostella rijden kunt u het beste een hotel boeken dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.