Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op San Francisco Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur San Francisco Internationaal

Auto huren San Francisco International

San Francisco is de levendige Californische stad bekend van films, televisie en natuurlijk de Golden Gate Bridge. Met een bruisend cultureel leven, wereldberoemde homoscene en een vrije manier van leven trekt de stad talloze toeristen die willen genieten van het ongedwongen leven in SF. Huur een auto via Skyscanner en ontdek het bijzondere San Francisco en de prachtige natuur rondom de stad.

Waar huur je een auto op het vliegveld van San Francisco International?

Op vliegveld San Francisco International zijn verschillende autoverhuurbedrijven op één centrale lokatie te vinden. Op de eerste en vierde verdieping van het Rental Car Center zijn Hertz en Fox (eerste verdieping) en National, Thrifty, Alamo, Avis, Enterprise, Budget en Dollar (vierde verdiepeing) gevestigd. De blauwe lijn van San Francisco AirTrain gaat direct van Terminal A, 1, 2, 3 en G naar het Rental Car Center. De AirTrain gaat 24 uur per dag. Reserveer vooraf via Skyscanner en boek voor de beste prijs een huurauto in San Francisco.

Benzinepomp in de buurt van San Francisco International

De meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle tank benzine. Vraag vooraf naar de voorwaarden en reken wat extra tijd om te tanken voordat de huurauto retour gaat.
Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op slecht 1,5 kilometer en 3 minuten rijden van het Car Rental Center op San Francisco International Airport. Neem vanaf het vliegveld de North McDonnell Road richting uitgang en sla linksaf naar San Bruno Avenue en volg de weg over Highway 101 heen. Ter hoogte van 6th Avenue is aan de rechterkant een benzinepomp te vinden.

Vanaf vliegveld San Francisco International

Het centrum van San Francisco ligt op net geen 20 kilometer en ongeveer 20 minuten rijden met de huurauto van vliegveld San Francisco International. Neem vanaf het vliegveld de North McDonnell Road richting uitgang en sla linksaf naar San Bruno Avenue. Sla rechtsaf en neem US-101 North richting San Francisco. Houd na ongeveer 16 kilometer links aan om op de US-101 North te blijven en sla vervolgens rechtsaf naar Market Street richting het centrum van San Francisco.

Op bestemming aankomen

San Francisco

De Californische stad San Francisco is internationaal bekend door de levendige homoscene, de vrijgevochten manier van denken en het bruisende culturele leven. Bekende bezienswaardigheden in de stad zijn de wereldberoemde Golden Gate Bridge, de bekende trams die door de heuvelachtige stad rijden, de Victoriaanse huizen op Alamo Square, Chinatown en het gevangeniseiland Alcatraz.De vele musea in de stad vormen de basis van het rijke culturele leven vol optredens, exposities en evenementen. Bezoek zeker een van de vele culturele evenementen in de stad om San Francisco echt te leren kennen. Veel films en televisieseries zijn in de stad opgenomen, voor liefhebbers is het zeker leuk om bekende plekken uit de Hitchcockfilms of bekende series terug te vinden in San Francisco. Vergeet niet om op Twin Peaks te genieten van het uitzicht over de stad. Het parkeren van de huurauto kan in het centrum van San Francisco lastig en duur zijn. Gebruik een parkerplaats of parkeergarage net buiten het centrum en ga te voet verder om niet al te duur uit te zijn.

Yosemite National Park

San Francisco ligt tussen de Pacific Ocean en verschillende adembenemend mooie nationale parken. Een mustsee is Yosemite National Park. Het enorm grote en gevarieerde park vol bergen, valleien, watervallen, uiteenlopende landschappen en bijondere flora en fauna staat garant voor een heerlijk uitstapje in de uitgestrekte natuur. Er zijn verschillende accomodaties te boeken in en rondom het natuurpark. Yosemite National Park ligt op 300 kilometer en ongeveer 3 ½ uur rijden van San Francisco. Neem de US-101 richting San Jose en neem vervolgens de Interstate 80 East richting Bay Bridge/Oakland. Neem de Interstate 580 East richting Hayward/Stockton. Neem Interstate 205 richting Stockton en neem daarna de Interstate 5 North. Neem afrit 461 naar de CA-120, en blijf op de CA-120 tot in Yosemite National Park. Vervolg de weg naar Bog Oak Flat Road en volg de borden richting Yosemite Valley over El Portal Road, Southside Drive, Sentinel Drive en Village Drive naar het bezoekerscentrum. Toegang tot het park kost $30,- per auto.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.