Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Skopje airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Skopje

Als u een auto wilt huren op Skopje Airport, bijvoorbeeld omdat u een zakenreis of autorondreis door Macedonië gaat maken, dan kunt u heel snel en eenvoudig uw huurauto reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Skopje

Wie naar Skopje gaat vliegen landt op Skopje Airport, dat officieel Skopje “Alexander de Grote” Airport heet en 17 kilometer ten zuidoosten van Skopje ligt. Op de luchthaven van Skopje bevinden zich een groot aantal autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, InterRent, Interways, Six, Surprice en Yes Rent A Car. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Skopje hebben een balie in de aankomsthal, waar u direct heen kunt lopen zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op het parkeerterrein naast de terminal.

Tankstations in de omgeving van Skopje Airport

Net zoals in veel andere landen het geval is dient u bij veel autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Skopje uw huurauto aan het einde van uw reis weer volgetankt in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Rondom de de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden, waaronder op de A4 tussen Jurumleri en Idrizovo en op de A2 in het dorpje Ilnden en even verderop in het plaatsje Marino.

Met de huurauto naar Skopje rijden

Indien u met uw huurauto naar Skopje gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de A1 op te rijden en de borden naar Ckonje / Skopje te volgen. U rijdt vervolgens via de A3 naar de A4 en blijft de borden naar Skopje volgen, tot u na ongeveer 10 minuten de afslag Boulevard Alexander de Grote (R1102) ziet. Blijf vervolgens op de Boulevard Alexander de Grote rijden en neem na ongeveer 10 minuten de afslag Belasitsa. Na de afslag neemt u als u op de rotonde bent aangekomen de eerste straat rechts en vervolgens meteen weer de eerste straat rechts. U komt nu op de Boulevard Goce Delchev terecht, die even later overgaat in de Boulevard Ilinden. Na enkele minuten steekt u de Vardar Rivier over, daarna bent u in het centrum van de stad. Zonder files duurt de autorit van Skopje Airport naar het centrum van de stad een klein half uur. Vergeet niet dat u op de A4 tol dient te betalen.

Skopje

Skopje is de perfecte bestemming voor een stedentrip, maar ook een ideaal startpunt voor een rondreis door Macedonië. Wilt weten wat u allemaal in Skopje kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Skopje u allemaal niet mag missen.

Skopje is een drukke stad, het vergt daarom soms wat geduld om met uw huurauto door het centrum te rijden. De beste kans op een parkeerplek heeft u in een parkeergarage of op een parkeerterrein, zoals Parking Lot Beko dat zich in het hartje van de stad bevindt. Indien u van plan bent om ook in de stad te gaan overnachten kunt u het beste op Skyscanner zoeken naar hotels in Skopje die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.