Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sofia airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sofia

Auto huren Sofia

Een van de oudste steden van Europa is ook een van de meest bruisende steden op het continent. Als centrum van de Balkan heeft Sofia zich weten te vormen tot een bijzondere en gevarieerde stad waar de oude wereld en de moderne sfeer elkaar hebben omarmd. Leer het Bulgaarse leven in en rondom Sofia kennen en huur vooraf een auto via Skyscanner. Geniet van de bruisende stad en de prachtige natuur op de Balkan.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sofia?

Op het vliegveld van Sofia zijn heel wat verschillende autoverhuurbedrijven actief. Choice Rent A Car, Europcar, Sixt, Avis, Enterprise, Budget, Hertz, Avtojet, Moto Pfohe, Tany 97, Thrifty en Firefly zijn op Sofia Airport te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in Terminal 1 en Terminal 2 te vinden. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van een auto die bij de vakantie past voor de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Sofia

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto terug verwachten met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden bij de balie van het autoverhuurbedrijf op vliegveld Sofia.

Op 3,5 kilometer en 7 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Sofia ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem vanaf het vliegveld de bulevard "Christopher Columbus" 1 richting uitgang. Neem een flauwe bocht naar rechts naar de de бул. „Брюксел“ en sla rechtsaf bij de eerste dwarsstraat de ул. „Мими Балканска“ op. Vervolg de weg naar de ул. „Източна тангента“. Neem een flauwe bocht naar links naar de ул. „Летоструй“ en sla linksaf naar бул. „Ботевградско шосе“. De benzinepomp bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf vliegveld Sofia

Sofia Airport ligt op 10 kilometer en ongeveer 13 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Sofia. Neem vanaf het vliegveld bulevard "Christopher Columbus" 1 richting uitgang. Neem een flauwe bocht naar rechts naar de de бул. „Брюксел“. Neem de oprit naar de бул. „Христофор Колумб“ en blijf de weg vervolgen naar het centrum van Sofia.

Op bestemming aankomen

Sofia

Sofia is een levendige hoofdstad met een bijzondere geschiedenis. Het is een moderne stad met een bruisend nachtleven en talloze fijne restaurants, en tegelijkertijd een stad met veel monumentale historische panden en een sterke band met haar geschiedenis. Gelegen in het hart van de Balkan is de natuur nooit ver weg. Bezoek zeker de de Alexander Nevski Kathedraal, de kerk van Sint Joris, het Nationale Paleis voor Cultuur, de dierentuin, de Orlovbrug en de Sint George Rotunda. Ga winkelen, lekker eten en borrelen op de Vitosha Boulevard en neem ook een kijkje in een van de vele hippe clubs. Parkeren in het centrum van Sofia kan op straat of op een beveiligde parkeerplaats of parkeergarage. Parkeren kost rond de €0,50 per uur.

Centralen Balkan

De Balkan kent prachtige groene bergen waar in de zomers gehiked wordt en in de winters ski's en snowboards worden ondergebonden. Het meest populaire park van Bulgarije is het grote en groene Centralen Balkan waar verschillende hikeroutes te vinden zijn, vele wintersporters met plezier naartoe gaan, waar mountainbikers hun hart kunnen ophalen en waar het heerlijk genieten is van de prachtige uitzichten. Vanaf Sofia is het ongeveer 115 kilometer en anderhalf uur rijden met de huurauto naar Divchovoto waarvandaan Centralen Balkan te ontdekken is. Neem vanuit Sofia de de бул. „княгиня Мария Луиза“ naar ул. „Екзарх Йосиф“ noordwaarts en neem op de rotonde de eerste afslag naar бул. „Cливница“. Sla rechtsaf naar бул. „ген. Данаил Николаев“ en sla linksaf naar бул. „Мадрид“. Ga rechtdoor op Автомагистрала „Хемус“/E79 en blijf op de E79. Vervolg de weg naar Автомагистрала „Хемус“/E83 en neem de afslag naar Джурово/Eтpoпoлe. Sla rechtsaf, sla vervolgens rechtsaf naar weg 3 en linksaf naar weg 37. Sla vervolgens linksaf en sla linksaf naar ул. „Васил Левски“. Blijf de weg volgen tot in Divchovoto. Parkeren is, zeker buiten het seizoen, in Divchovoto goed te doen en over het algemeen gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.