Sofia

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Arena Di Serdica Hotel, Art 'Otel en Sense Hotel Sofia drie van de beste goedkope hotels in Sofia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sofia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sofia?

9,8
Fans van geschiedenis
9,4
Avontuurlijke Reizigers
8,4
Fijnproevers
7,9
Studenten
7,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (66)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
25-09-15

Sofia dat is de hoogste verhoogde hoofdstad van Europa is er een die een aantal aantrekkelijke groene gebieden, zijstraten en indrukwekkende gebouwen heeft. De belangrijkste voetgangersbrug gebied gonst met het leven van alle dag en in de nachten met veel cafés en restaurants. Zorg ervoor dat de neo-Byzantijnse Aleksander Nevski Kerk, die is een gedenkteken voor de 200.000 Russen die stierven voor de onafhankelijkheid van Bulgarije te bezoeken. Ook de National Art Gallery, en het openluchtmuseum aan de voormalige communistische leiders is fascinerend.

Osama Shawky
Osama ShawkyAbu Dhabi
24-06-14

Hoofdstad van Bulgarije, genot om te bezoeken, ongelooflijke geschiedenis locaties, één van de beste plekken om te winkelen, mensen zijn erg vriendelijk, heerlijk eten en nog veel meer

Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
20-01-14

Sofia is een internationale hoofdstad met interessante bezienswaardigheden en het lekkere eten. Het kan ook voordelig zijn. Maak je geen zorgen over de taal, omdat de meeste in het toeristische bedrijfsleven spreken Engels, net als de mensen onder de 40.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
25-09-15

Mijn ervaring hier is zo beperkt is - slechts 20 uur stop tussen treinen - maar het staat als een semi-magische stad, een mix van Ottomaanse architectuur en stalinistische monumenten, sterke koffie in teensy plastic bekers, uitpuilende roze tomaten op de boerenmarkt en delicatessenwinkels verkoop van een overvloed aan worsten op bijna elke hoek, alsof ze in een open strijd met de hardheid van het communisme. Dit was allemaal pre-lidmaatschap van de EU, dus wie weet wat er nieuw is, maar ik zou terug gaan om te zien.

Plan een reis naar Bulgarije