Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Tallinn airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Tallinn

Auto huren Tallinn

Wie voor een vakantie of zakenreis naar Estland gaat vliegen heeft de mogelijkheid om een auto te huren op Tallinn Airport. Indien u dat wenst kunt u heel eenvoudig via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Tallinn reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Tallinn

De luchthaven van Tallinn, ook wel Tallinn Airport of Lennart Meri Tallinn Airport genoemd, bevindt zich ongeveer 4 kilometer van de stad Tallinn, aan de oostoever van het Ülemistemeer. Op het vliegveld van Tallinn zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals AddCar, Europcar, Hertz, Keddy, NU Car Rental, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw verhuurpapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al buiten op de parkeerplaats op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van Tallinn Airport

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Estland weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom Tallinn Airport zijn diverse tankstations te vinden. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich rondom het verkeersknooppunt waar de E20 en E263 elkaar kruisen, hier vindt u enkele Statoil tankstations. Daarnaast kunt u uiteraard ook in Tallinn zelf tanken, want dit mooie Estlandse stadje telt diverse tankstations.

Met de huurauto naar Tallinn rijden

Als u van plan bent om vanaf het vliegveld van Tallinn direct met uw huurauto naar het centrum van de stad te gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de borden richting Tallinn / Tartu / Võru / Luhamaa / Route 2 te volgen. Na enkele minuten komt u op de kruising met de Liivalaia, hier gaat u rechtdoor of u slaat links- of rechtsaf, afhankelijk van uw eindbestemming. De autorit van Tallinn Airport naar de binnenstad duurt nog geen kwartier, mits u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt.

Tallinn

Tallinn is de hoofdstad van Estland en barst van de historische bezienswaardigheden, zoals de oude stad (Vanalinn), de Alexander Nevski Kathedraal, het Kadriorg loss paleis en het openluchtmuseum Eesti Vabaõhumuuseum. Wilt u weten wat u allemaal in Tallinn kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Tallinn u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken welke hotels in Tallinn u allemaal zou kunnen reserveren.
Overal in het centrum van Tallinn geldt betaald parkeren op de openbare weg. De tarieven verschillen per parkeerzone, maar in het algemeen kan worden gesteld dat hoe dichter u bij het centrum wilt parkeren, hoe meer u dient te betalen. U kunt uw huurauto ook neerzetten in een van de vele parkeergarages die zich in en rondom de stad bevinden, het voordeel daarvan is dat u niet op de klok hoeft te kijken als u de stad gaat bezichtigen. Het goedkoopst kunt u uw huurauto parkeren op een van de vier gratis met camera’s bewaakte Park & Ride parkeerplaatsen die zich aan de rand van de stad bevinden, te weten Pirita, Kalev, Väike-Õismäe en Vesse. Indien u van plan bent om in Tallinn te gaan overnachten kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.