Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Tampere airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Tampere

Auto huren Tampere

Indien u naar Finland op vakantie gaat dan heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren in Tampere.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Tampere

Tampere – Pirkkala Airport, zoals de luchthaven van Tampere officieel heet, ligt 13 kilometer ten zuidwesten van Tampere en ca. 185 kilometer ten noorden van de Finse hoofdstad Helsinki. Op het vliegveld van Tampere zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Budget, Europcar, FiRent, Green Motion, Hertz, ScandiaRent, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald meteen heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Tampere

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Tampere – Pirkkala Airport geldt dat u uw huurauto na uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom zinvol om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u deze het beste vol kunt gooien. De tankstations die zich het dichtst bij de luchthaven van Tampere bevinden zijn te gelegen aan Route 3 (E12), bij de afslag naar het vliegveld. Daarnaast kunt u ook in Tampere zelf tanken, bijvoorbeeld bij het tankstation nabij het treinstation.

Met de huurauto naar Tampere rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Tampere naar de stad gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein Route 308 op te rijden richting Varikontie. Nadat u bij de rotonde rechtdoor bent gegaan rijdt u Route 3/ (E12) op richting Helsinki / Tampere. Neem na ca. 10 minuten afslag 40-41 richting Helsinki / Turku / Tampere en blijf vervolgens de borden richting Tampere volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Tampere – Pirkkala Airport naar de binnenstad van Tampere ongeveer twintig minuten.

Met de huurauto naar Helsinki rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Tampere rechtstreeks naar Helsinki gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein Route 308 op te rijden richting de Varikontie. Nadat u bij de rotonde rechtdoor bent gegaan rijdt u Route 3/ (E12) op richting Helsinki / Tampere. Neem na ca. 10 minuten afslag 40-41 richting Helsinki / Turku / Tampere en blijf dan ca. 2 uur op Route 3 (E12) rijden tot u afslag 2 richting Mannerheimintie / Mannerheimvägen ziet. Neem deze afslag en blijf links aanhouden richting Postgatan / Postikatu, u komt dan vanzelf in het centrum van Helsinki terecht. Indien u onderweg geen files en opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit van het vliegveld van Tampere naar de binnenstad van Helsinki ongeveer twee uur.

Tampere en omgeving

De universiteitsstad Tampere is de twee na grootste stad van Finland en was reeds in de elfde eeuw een belangrijk handelscentrum. Dankzij haar rijke historie telt Tampere talloze bezienswaardigheden, waaronder de negentiende eeuwse Kathedraal en het pretpark Särkänniemi. Wilt u weten wat u allemaal in en rondom Tampere kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Tampere u zeker niet mag missen.
In het centrum van Tampere geldt vrijwel overal betaald parkeren. Op de openbare weg is de parkeerduur meestal beperkt, dus als u voor langere tijd wilt parkeren kunt u uw huurauto het beste op een parkeerterrein of in een parkeergarage zetten. Bent u van plan om in Tampere te gaan overnachten, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Tampere die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.