Ushuaia

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Tierra del Fuego, Las Hayas Ushuaia Resort en Los Acebos Ushuaia Hotel drie van de beste goedkope hotels in Ushuaia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ushuaia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ushuaia?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Rugzaktoeristen
7,0
Fans van de buitensport
6,3
Groene Reizigers
5,9
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (34)
Dra Jak
Dra JakGold Coast
13-06-16

lanceerplatform voor uitstapjes naar Antartica of rond de Kaap. Anders, de stad is vrij groezelig en mist veel ziel of interesse. De belangrijkste trekkers voorspellen toeristische havens, maar ze neigen kleverig te zijn. Restaurants en cafés zijn niet bijzonder vernieuwend of spannend. Er zijn een paar kleine toeristische attracties in de wijk, maar voor het grootste deel is het een nuttige tactiek om het bezoek kort en zoet te houden.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
08-04-15

Deze stad is op 55 graden zuiderbreedte, houdt het onderscheid van het zijn "de meest zuidelijke stad ter wereld." Dit is een mooie stad met veel restaurants en winkels, vooral als je op zoek bent naar buiten versnelling. Dit is de jumping off plek voor Antarctische expedities. We hadden een prachtig weer, maar het kan heel snel veranderen. Gratis, maar traag internet bij de haven. Cash (US $) werd ontvangen op een beter tarief dan het gebruik van een creditcard.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
06-01-17

Toen ik opgroeide, mijn vader gebruikt om te dreigen om me te sturen naar Tierra del Fuego toen ik misdragen. Dus toen ik een jaar naar huis gebeld vanuit Ushuaia op New Years, was hij er niet zeker van of ik een grapje maakte toen ik hem vertelde dat ik was eigenlijk in Tierra del Fuego. Ondanks de naam, is er geen brand hier. Veel ijs, dat wel. Ushuaia is de meest zuidelijke stad ter wereld en de jumping off point om pinguïns te zien en de blik in zuidelijke richting naar Antarctica. U kunt een boottocht van de Straat van Magellan doen en te zien pinguïns en gletsjers.

Jason Hall
Jason HallWinston-Salem
03-01-15

Koud en slaperige stadje is prachtig. Downtown / havengebied is een beetje toeristisch maar magische landen af ​​te wachten in de buurt.

Plan een reis naar Argentinië