Waterloo

28 sep. 2019 - 29 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Waterloo met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Waterloo rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Waterloo hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Waterloo. Ook wanneer je een last minute hotel Waterloo wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Waterloo? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Waterloo voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Waterloo

vanaf € 89
vanaf € 103
vanaf € 125

Wat zeggen reizigers over Waterloo?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (8)
Trond Henningsen
Trond HenningsenHarstad
20-04-2014

Een must in België. Het is heel interessant te kijken naar de Waterloo velden. En om de stappen tot het monument te nemen.

Edson Ruiz @ GOGOBOT CA.
Edson Ruiz @ GOGOBOT CA.San Diego
06-01-2017

De Slag bij Waterloo werd bestreden op zondag 18 juni, 1815 in de buurt van Waterloo in het huidige België, toen een deel van het Verenigd Koninkrijk van Nederland. Een Imperial Franse leger onder het bevel van keizer Napoleon werd verslagen door de legers van de Zevende Coalitie, bestaande uit een Anglo-Geallieerde leger onder het bevel van de hertog van Wellington in combinatie met een Pruisisch leger onder het bevel van Gebhard von Blücher. Het was het hoogtepunt strijd van de Waterloo Campagne en Napoleon laatste. De nederlaag bij Waterloo eindigde zijn bewind als keizer van de Fransen, die het einde van zijn Honderd Dagen terug uit ballingschap. Bij Napoleon's terugkeer aan de macht in 1815, vele staten die had tegen hem vormden de Zevende Coalitie en begon te legers te mobiliseren. Twee grote krachten onder Wellington en Blücher gemonteerd in de buurt van de noord-oostelijke grens van Frankrijk. Napoleon koos om aan te vallen in de hoop ze te vernietigen voordat ze konden deelnemen aan een gecoördineerde invasie van Frankrijk met andere leden van de coalitie. De beslissende betrokkenheid van deze driedaagse Waterloo Campaign (16-19 juni 1815) kwam bij de Slag van Waterloo. Volgens Wellington, de strijd was "de dichtstbijzijnde-run wat je ooit hebt gezien in je leven." Bron: Wikipedia.

Neil Campbell
Neil CampbellBurnley
06-01-2017

Ik herinner me toen ik 18 of zo, reizen naar de top van de heuvel in Waterloo, belanden in de buurt van een groot standbeeld van een leeuw die was geïnstalleerd om het Verenigd Koninkrijk te bedanken voor hun deelname aan de Napoleontische oorlogen was! Een enorme en vermoeiende klim voor ons, maar ook het uitzicht en de ervaring! Een geweldig dagje uit en het culmineerde in ons zien het Koning Boudewijnstadion en de rest van de Belgische koninklijke familie vanaf de achterbank van de coach die we in die avond terug naar Brussel!

Edgar
EdgarValletta
21-03-2013

Mijn woonplaats voor 17 jaar!

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is augustus, met een gemiddelde van € 83 per nacht. De duurste maand om in Waterloo te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 111 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 96 per nacht. Dit is 2% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 99 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Waterloo in september is 15,3°C/59,5°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 23,2°C/73,8°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 1,9°C/35,4°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Waterloo is Brussel Internationaal (BRU) (21,84 km). Andere luchthavens in de buurt zijn onder andere: Brussels S. Charleroi (28,67 km) Antwerpen Deurne (53,02 km) Luik (73,98 km)

Plan een reis naar België