Tarija

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Los Ceibos, Hostal Granny en Kiwi Casita drie van de beste goedkope hotels in Tarija. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tarija zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tarija?

9,8
Rugzaktoeristen
7,7
Kunstliefhebbers
7,7
Fans van geschiedenis
7,7
Hipsters
7,7
Alleenreizende Vrouwen
Beoordelingen van leden (5)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
23-08-15

Gelegen in het zuiden van Bolivia Ik vond dit zeer aantrekkelijke stad met een rijke koloniale architectuur bijna met meer van een "Argentijnse gevoel." Een van de redenen is het grillen van vlees BBQ stijl (zo gebruikelijk in Argentinië - niet in Bolivia) Het centrale plein is prachtig met torenhoge palmbomen en cafés / restaurants rinkelen het. In aanvulling op deze, dit is de meest beroemde wijnstreek in het land (ze produceren de hoogste verhoogde wijnen in de wereld).

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
20-11-12

Tarija is een slaperige stad in het hart van Bolivia's wijnland. De cultuur van Tarija is sterk beïnvloed door Argentinië, dus zorg ervoor dat u genieten van tal van goede wijn, en geweldige biefstuk. Probeer ook te controleren of een peña en luisteren naar levendige lokale muziek zoals chacareras en cuecas

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Een slaperig klein deel van Bolivia die wijn produceert, en meestal stuurt blijkt uit de politieke strijd van de rest van het land. Enkele leuke watervallen, en een goede plek om wat steak te grijpen.

Grégoire TAGOT
Grégoire TAGOT
03-12-13

Leuke stad door de Guadalquivir kruiste in het zuiden van Bolivia.

Plan een reis naar Bolivia