Maun

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Maun Lodge, Cresta Riley's Hotel en Cresta Maun Hotel drie van de beste goedkope hotels in Maun. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Maun zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Maun?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Maun is de toegangspoort tot de Okavango Delta. Vanaf hier kun je vliegen van en naar de grote luchthavens Zuidelijk Afrika en regelen Delta expedities, variërend van zelf-georganiseerde avonturen tot luxe tented camp-gebaseerde reizen of rondvluchten. Hoewel op het eerste gezicht lijkt het een stoffig grensstad compleet met ezels en geiten zwerven door de straten, Maun heeft bijna alles wat je nodig hebt voordat u naar de wildernis van de Okavango: reisbureaus, goed gevulde supermarkten, internet cafe's, een postkantoor, apotheken, banken met geldautomaten, vissen aanbod winkels, zelfs fast food.

Philipp S
Philipp SLonden
06-01-17

Maun is een soort van als een kruising tussen een iets meer welvarende kleine Zuid-Afrikaanse stad en een wilde westen cowboy stad, allemaal verspreid over een verrassend groot gebied. Als een halteplaats voor de verdere reis in de Okavango en de Kalahari is het perfect geschikt is, maar niet het soort plaats waar je waarschijnlijk meer willen dan een nacht in door te brengen zijn.

Lauren Melnick
Lauren MelnickKaapstad
23-06-17

Don't overlook Maun on your way to the Okavango Delta. The town's hotels and restaurants are some of the best in Botswana because of the high traffic of tourists. While there isn't a whole lot to do, I'd recommend spending a day here. Luxury travellers have a range to choose from, while the budget conscious can set up camp on the banks of the river and enjoy some solitude.

Draha Kellnerová
Draha KellnerováPraag
25-01-12

Plan een reis naar Botswana