Bonito

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Lucca Hotel Pousada, Hotel Pousada Bonsai en Pousada Pantaneira drie van de beste goedkope hotels in Bonito. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bonito zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bonito?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,7
Groene Reizigers
7,5
Fans van de buitensport
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
06-01-17

In een land dat bekend staat om zijn stranden, etnische diversiteit, de Amazone en Carnaval, kan het vreemd dat mijn favoriete plek deze kleine uithoek in de staat Mato Grosso do Sul zou kunnen lijken. Toch Bonito is, zonder twijfel, de plaats in Brazilië zou ik het liefst weer te zien (en opnieuw en opnieuw ...). De aantrekkingskracht is niet zozeer de stad zelf, die ondersteunt een aantal leuke resorts, maar voor de rest is vrij gemiddeld, leunend naar flauw. De loting is het nabijgelegen systeem van de mind-blowing zoetwaterbronnen, grotten en gin-heldere rivieren bovenloop. Verscholen tussen de Bodoquena Hills en het Pantanal is een kalkstenen grot en veersysteem vergelijkbaar met die gevonden in de Yucatan en Centraal-Florida. Echter, in tegenstelling tot die plaatsen, de veren hier voeden tot 's werelds grootste en een van de meest biodiverse tropische zoetwater wetlands. De fantastische verzameling van tropische vissen bekend van de Amazone en de Pantanal regio's - alles van pacu naar Pirana, sucker meerval, dorado, zoetwater pijlstaartrog en schitterende tetra's zijn hier te vinden in Bonito, in andere wateren als kristal helder als een huis aquarium, maar in waar je kunt zwemmen en drift stroomafwaarts naast hen. Voor zover ik weet is er niets anders in Zuid-Amerika heel graag dit. De meeste Pantanal en het Amazonegebied wateren zijn troebel met modder en tannines, het voorkomen van dergelijke ongeëvenaarde zichtbaarheid van de wezens die binnen leven. Alleen in Bonito kunt u zien in het water levende dieren net zo gemakkelijk als het kan 'zien' je. Ik kon letterlijk hele dag doorbrengen met het verkennen van deze wateren. Echter, het is een geweldige bonus dat als je naar voren komen, je jezelf in het hart van guacho land. Zuid-Amerikaanse cowboy cultuur oppermachtig in de regio rond Bonito, het uitdelen van een aantal van de beste aanbod in churrasco, cachaca, yerbapartner en lederwaren aan deze kant van, nou ja, waar dan ook.

flavia
flaviaVenetië
06-01-17

Dit is waar Brazilianen gaan naar Brazilië te zien. Het is al uitgeroepen tot de top ecotoerisme bestemming in Brazilië voor 11 jaar op een rij - en het weer te lopen dit jaar. Uniek, goed ontwikkeld, maar niet opdringerig, Bonito bevordert ecotoerisme met behoud in het achterhoofd. Beste voor oudere kinderen en tieners. Tal van activiteiten en ongebondenheid.

Ana Peralta
Ana PeraltaRio de Janeiro
06-01-17

Vond het Gewoon

Gisele Goncalves
Gisele GoncalvesFlorianópolis
06-01-17

Geweldige plaats!!!!

Plan een reis naar Brazilië