Manaus

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Novotel Manaus, Hotel Saint Paul en Hotel Adrianópolis All Suites drie van de beste goedkope hotels in Manaus. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Manaus zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Manaus?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Rugzaktoeristen
7,6
Fans van de buitensport
7,2
Reizende Gezinnen
6,1
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (23)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
05-05-17

niets bijzonders, maar een geweldige plek om te zijn, een echt goede plek is om te zitten op de markt te drinken een biertje luisteren naar de Forro een kijk naar de Rio Negro. Natuurlijk is een startpunt om de rainforrest

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
03-04-15

Hier bent u in het midden van het Amazone regenwoud en je bent in een stad die is groot en levendig en op de rivier de Amazone - wow. Druk en warm en vochtig met de jungle niet ver weg.

Salvador Dias
Salvador DiasLissabon
05-06-14

Dit iets dat je niet mag verliezen. Eerst moet je in de jungle, of in ieder geval heel dichtbij. Dan moet je de Ontmoetingen van de rivieren, Solimões en The Black River en de twee water zie de zwarte en de bruine ze niet mix voor een lange weg. Tweede je op een Free Zone Markt, dat de plaats een belangrijke industriële Pole maakt. En ten derde heb je nu een directe lucht vlucht van Lissabon naar Manaus door de portugueses maatschappij TAP. Sommige diensten niet los te ...

lilicedt
lilicedtLos Angeles
06-01-17

Er is niets alsof ik in het regenwoud, één voelen met de natuur. Manaus biedt een geweldige laat in te krijgen in het hart van de Amazone om te verblijven in een Eco lodge.

Plan een reis naar Brazilië