Koprivshtitsa

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Guest Rooms Dona, Guest House H Dzhogolanov en Once upon a time drie van de beste goedkope hotels in Koprivshtitsa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Koprivshtitsa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Koprivshtitsa?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fijnproevers
7,4
Reizende Gezinnen
7,4
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (3)
fillipa tr
fillipa trСевлиево
07-02-15

Zondagmorgen in Koprivshtitsa. Ik heb een weekend doorgebracht met vrienden in dit kleine historische stad in de bergen. We hadden geweldige ervaring. Ga uitstapjes naar historische bezienswaardigheden, genieten van Bulgaarse gerechten, een wandeling maken allong oude traditionele huizen en naar het dichtstbijzijnde bos of blijf gewoon bij de open haard en wijn te drinken - u zult zich thuis voelen :)

Nevena Semova
Nevena SemovaArnhem
06-01-17

U kunt een gevoel van de Bulgaarse geschiedenis te krijgen en dwalen over de pittoreske stad, genieten van de vele huis-musea en traditionele restaurants.

Reni Velkova
Reni VelkovaSofia
26-06-12

Plan een reis naar Bulgarije