Timmins

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Regal Motel, WildExodus Travel en Travelodge by Wyndham Timmins drie van de beste goedkope hotels in Timmins. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Timmins zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Timmins?

Beoordelingen van leden (4)
Nadya Letang
Nadya LetangOttawa
22-10-12

mensen zijn lief daar beneden, maar het eten is gewoon verschrikkelijk !! de enige afdaling plek om te eten is Tim Hortons!

roger gandhi
roger gandhiNorwood
06-01-17

schoon en comfortabel motel.Regal motel heeft veel te bieden voor de kleine prijs die je betaalt voor de kamer. kute en schone kleine motel heeft alles wat groter motel raakte beste tarief te vergelijken elk ander motel in de stad. Ik vind het leuk. terug te komen op mijn tweede bedrijf trip.Regal motel 4385 Harold ave. Southporcupine. (Timmins) pon1ho ont. 705-235-3393.

Eileen Komar
Eileen KomarToronto
29-12-12

Geweldig om te bezoeken

Cari Stewart
Cari StewartChatham
10-11-12

Plan een reis naar Canada