Calama

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Diego de Almagro Calama Express, Ayelen Apart Hotel en Geotel Calama drie van de beste goedkope hotels in Calama. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Calama zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Calama?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (3)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
23-10-15

Calama is de luchthaven voor de regio Atacama. Het is een grote stad in vergelijking met San Pedro de Atacama. Er zijn een aantal rechtstreekse vluchten naar Santiago dagelijks, en sommige naar Brazilië.

Hele Gopar
Hele GoparPuebla
01-11-12

Deze tour was ongelooflijk goed georganiseerd, we bezochten een aantal grote natuurlijke plaatsen zoals de woestijn, zout natuurlijke gebieden, markten, etc ... het was allemaal in zeer goede tijd en we hadden meer dan genoeg tijd om elk één plaats te genieten; zoals u weet het probleem met de meeste tours is dat we altijd actief en niet krijgen om de plaatsen met voldoende detail te zien .... goed ontwikkelde door deze jongens systeem is ongelooflijk, kunt u uw speciale tijd met elkaar hebben plaats!

Fernanda Rangel
Fernanda Rangel
02-12-18

Plan een reis naar Chili