Puerto Montt

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Gran Pacifico, Hotel Don Luis Puerto Montt en Holiday Inn Express PUERTO MONTT - PATAGONIA drie van de beste goedkope hotels in Puerto Montt. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Puerto Montt zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Puerto Montt?

9,8
Fans van de buitensport
5,6
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (13)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
11-04-15

Dit is een kleine stad die werd opgericht door Duitse immigranten in 1853, dit is nu de belangrijkste haven, doorvoer en zakelijke centrum van de meren District. De stad ligt op loopafstand van de haven en heeft een aantal goede ambachtelijke winkels.

Willy A. Suys
Willy A. SuysStrassen
06-01-17

Vriendelijke stad, het vertrekpunt van de Carretara Austral, gunstig gelegen voor starrting excursies naar de Llanquihue Lake, de Saltos de Petrohue, de Osorno Volcan etc.

Patricia Lopez
Patricia LopezBuenos Aires
27-06-12

andres juan
andres juan
05-07-15

Plan een reis naar Chili