Armenia

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn La Floresta Hotel Campestre, Hotel Zuldemayda en Hotel Jeronimo drie van de beste goedkope hotels in Armenia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Armenia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Armenia?

Beoordelingen van leden (5)
Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
29-07-14

Ik houd van Armenië, kan ik zie mezelf het slapen gaan naar deze kleine stad. Het is een mooie en rustige stad en heel erg schoon in vergelijking met andere steden in Colombia. Het is een geweldige plek om te starten vanuit als u op zoek bent naar Coffee Region van Colombia te verkennen. Het heeft alle dingen die je nodig zou hebben als reiziger hier ook.

Jeff Jung
Jeff JungBogota
06-01-17

De zuidelijke punt van de koffie regio. Check out het nabijgelegen Nationaal Park Koffie

Catalina Cardona
Catalina CardonaAmsterdam
06-01-17

Armenië is de hoofdstad van de koffie regio in Colombia! vind je de beste Colombiaanse koffie te testen daar en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht, omringd door het gebergte en karakteristieke boerderijen. Een plaats zeer aan te bevelen om te bezoeken is de Cocora vallei .. het is gewoon majestic!

Monica Arias Aristizabal
Monica Arias AristizabalArmenia
13-07-12

Plan een reis naar Colombia