Kouklia

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartment Apartment Aphrodite Hills Golf, Apartment i03 Apollo Heights en Apartment J01 Apollo Heights drie van de beste goedkope hotels in Kouklia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kouklia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kouklia?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (3)
Kim W
Kim WPlatistomo
12-07-16

Kouklia is een schilderachtig dorpje op slechts een kleine 15 minuten rijden van het huis. Op Weekendnachten de centrale dorp straten zijn afgesloten voor het verkeer en alle lokale taverna's zetten hun tafel en stoelen buiten. Lokale muziek wordt gespeeld. Een echt mooie ervaring. Gabrielle's Taverna is algemeen bekend, maar hun zijn anderen van gelijke kwaliteit.

Pamela F
Pamela F
08-02-17

A charming village with a number of tavernas around the main square where there is a beautiful church of historic interest. There are often musical evenings there and a must to visit once the sun goes down!

Lisa R
Lisa RLonden
19-09-16

Full of history and some great protected world heritage ruins to visit

Plan een reis naar Cyprus