Mainz

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ferienwohnungen im Osteiner Hof, Am Brand en Business/holiday Apartment Mainz Downtown drie van de beste goedkope hotels in Mainz. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mainz zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mainz?

9,8
Reizende Gezinnen
7,7
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (18)
Xperia Pauline
Xperia PaulineMainz
30-05-16

Mainz Romisches Theather is een zeer mooie locatie. We gingen er op de X-Men apocalyps film te kijken, en ik kon gemakkelijk vinden de bioscoop. Een plaats die ik zou je aanraden om te bezoeken is het stadspark!

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
23-12-14

De kerstmarkt in de voorkant van de prachtige grote kathedraal is erg mooi en gezellig.

Grom Munja
Grom Munja
09-08-14

Mainz, een universiteitsstad, een Romeinse stad, Media stad en de hoofdstad van de provincie, staat bekend om de beroemde drie-eenheid Romaanse kathedraal, Gutenberg "zwarte kunst" en Rijnlandse carnaval. Maar zijn grote erfenis, lange bijna 2000 jaar, waardoor de inwoners van Mainz terecht trots op zijn. Tal van culturele goederen behoort uitgesproken wijncultuur, waardoor het meer uitnodigend Mainz. Nice en de plaats is interessant voor iedere plezier.

Rachel Parrott
Rachel ParrottJonesboro
06-01-17

De kathedraal en de omgeving zijn prachtig, met verbazingwekkend levendige kleuren. De wandeling van het treinstation is onaangenaam in zeer warm weer, maar verder heel goed. Dit maakt een geweldige dag-reis van Frankfurt per trein.

Plan een reis naar Duitsland