Osnabrück

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Bergmann Boardinghouse Osnabrück, Villa am Wall en City Oase drie van de beste goedkope hotels in Osnabrück. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Osnabrück zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Osnabrück?

9,8
Studenten
8,3
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (5)
Zuzana
ZuzanaBanská Bystrica
22-07-14

Ik breng hier mijn Erasmus (uitwisseling) ervaring voor 4 maanden! Het is echt mooie stad, veel studenten hier. Het is niet erg groot, dus voor iemand die zijn erg handig. :)

Washarin Vong
Washarin VongMoskou
06-01-17

Een kleine stad met een aantal mooie punten. Het nieuwe deel contrasteert veel met de oude. Loop rond zonder haast en je zult een aantal prachtige plekjes te vinden. Ook heeft een historische plek als het gebouw waar het vredesverdrag met de 30-jarige oorlog werd ondertekend.

Simone Amedov
Simone AmedovOsnabrück
03-08-12

Olya Skripchenkova
Olya Skripchenkova
26-08-15

Plan een reis naar Duitsland