Aboe Simbel

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nefertari Hotel Abu Simble, Tuya hotel en Abu simbe drie van de beste goedkope hotels in Aboe Simbel. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Aboe Simbel zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Aboe Simbel

vanaf € 89

Wat zeggen reizigers over Aboe Simbel?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Wellness
9,8
Fans van het nachtleven
6,0
Fans van de buitensport
5,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (20)
Harold
HaroldBrooklyn
09-06-13

Er is zeer weinig te Abu anders dan de beroemde tempels Simbel. De luchthaven is functioneel en dit is een redelijke plek om te stoppen voor een pauze als u de doorvoer van / naar Soedan of wachten om te beginnen aan een cruise van Lake Nasser. Wees ervan bewust dat frequent zandstormen vertragingen kunnen veroorzaken. Probeer te strakke verbindingen te voorkomen.

Jackie K
Jackie KSingapore
05-05-13

Een andere grote tempel met hoogtepunt van de Egyptische wijsheid. In februari en oktober elk jaar, de natuurlijke zon licht het binnenste heiligdom van de tempel.

dEstinY
dEstinYSingapore
06-01-17

Echt geweldig; vooral het witte zand contract met de blauwe lucht en geen beschaving in zicht. Iedereen moet het een keer te zien!

Marian L
Marian LLos Angeles
06-01-17

Dit is de meest geweldige attractie waar ik ooit mijn ogen gelegd op! Mis het niet op deze optie als u een bezoek aan Egypte. Het is de extra vliegtuig rit waard. Niet alleen is het een historisch wonder, maar een technisch wonder ook.

Plan een reis naar Egypte

In en rond Aboe Simbel