Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Haapsalu

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Haapsalu

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Haapsalu of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Haapsalu. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Haapsalu

Vind hoteldeals in Haapsalu en appartementen, hostels en andere accommodaties met Skyscanner Hotels. Kies uit 3 hotels in Haapsalu of vergelijk hotels nabij populaire gebouwen en momumenten, zoals Haapsalu Episcopal Castle Haapsalu piiskopilinnus, Haapsalu Promenaad en Grand Holm Marina.

Zoek je een specifiek hotel in Haapsalu? Voer dan de naam van het hotel in het bovenstaande zoekvak in.

Weet je niet waar je wilt verblijven en heb je inspiratie nodig? Bekijk de best gewaardeerde goedkope hotels in Haapsalu, waaronder Baltic Hotel Promenaadi, Spa Hotel Laine, en Fra Mare Thalasso Spa gebaseerd op gebruikersbeoordelingen.

Skyscanner hotels is een snelle, eenvoudige en gratis manier om je verblijf te organiseren. In een paar klikken kun je een accommodatie in Haapsalu zoeken, vergelijken en boeken door meteen door te klikken naar de website van het hotel of het reisbureau. Er worden geen extra kosten berekend bij je verblijf als je bij ons boekt.

Om te beginnen kun je eenvoudig de gekozen reisdatums toevoegen aan het bovenstaande zoekvak en ons goedkope hoteldeals voor jou laten vinden. Je kunt ook kiezen uit de bovenstaande hotelopties.