Rovaniemi

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Arctic Light Hotel, Scandic Rovaniemi City en Scandic Pohjanhovi drie van de beste goedkope hotels in Rovaniemi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rovaniemi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rovaniemi?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Reizende Gezinnen
7,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (11)
Rachel S
Rachel SBerlijn
22-10-13

deze Finse stad gelegen aan de poolcirkel, is het meest bekend om zijn Dorp van de Kerstman - de werkelijke Noordpool. Santa's huis is bedekt met letters in vele talen van kinderen over de hele wereld. Er is een kleurrijk dorp de verkoop van Kerstmis goodies het hele jaar door, en dit is Finland, biedt voldoende koffie en zalm. Het is een schattig, schoon en kille stad die deze Californische feel gelijk gemaakt december was aangekomen hoewel ik bezocht in augustus.

Svetlana S
Svetlana SSan Francisco
06-01-17

Ok, allereerst, Santa leeft hier. Ik ontmoette hem een ​​paar jaar geleden en goed, het was een grappige ervaring, want we hadden heel de taalbarrière. Afgezien van het feit dat je Rovaniemi moet bezoeken naar Santa te zien, dit toevallig ook de grootste stad van heel Europa (fun feite) en waarschijnlijk ook een van de mooiste plekken in de wereld. Finland is op zich een van de meest unieke en mooiste landen die ik heb bezocht. Ik heb het geluk om te besteden ongeveer twee maanden in Finland door middel van de afgelopen jaren en van alle plaatsen waar ik heb gezien geweest, Rovaniemi is de meest unieke cultureel en esthetisch! Als je naar werkplaats Santa's, is er een cadeauwinkel en vanaf daar kunt u al dat u koopt dierbaren geschenken en stuur ze met een stempel van de Noordpool! Hoe cool is dat?!

London Lees
London LeesLonden
06-01-17

Alleen degenen die zeer goed zijn geweest naar dit bijzondere dorp waar de kerstman en zijn elfjes hebben hun atelier en rendieren te bezoeken!

Rebecca at Brigolante
Rebecca at BrigolanteAssisi
06-01-17

Je kunt ook het reine te komen met één ding nu: Rovaniemi is na uw portemonnee. Als je goed met dat zijn, dan zul je een heerlijk weekend hebben het bekijken van je kinderen genieten van het ontmoeten van de Kerstman, en het nemen van safari's met husky getrokken sleeën, sleeën getrokken door acht - ahem - een kleine rendieren en grommen sneeuwscooters. Als je niet goed met het, zult u een van de knorrige, uit soorten reizigers die hoek perfect vreemden in souvenirwinkels om hen te vergasten met verhalen over hoe de lokale bevolking proberen om u fleece zijn. We waren goed met het, en had een fijne tijd.

Plan een reis naar Finland