Turku

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Holiday Club Caribia, Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku en Centro Hotel Turku drie van de beste goedkope hotels in Turku. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Turku zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Turku

vanaf € 133

Wat zeggen reizigers over Turku?

9,8
Fijnproevers
7,5
Fans van geschiedenis
7,5
Hipsters
Beoordelingen van leden (6)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
13-06-16

Turku is de oude hoofdstad en gemakkelijke stad aan de Finse zuidwestkust. Daterend uit het einde van de 13e eeuw, Turku is de oudste stad van het land en de thuisbasis van de goed bewaard gebleven kasteel van Turku. Het is het grootste overgebleven middeleeuwse gebouw in Finland en fungeert als een nationaal monument. Turku is slechts twee uur rijden van Helsinki.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
06-01-17

Ik vond Turku goed genoeg. Het was mijn eerste stop in Portland, dus ik meestal ingehaald op de slaap en liep rond zonder veel van een agenda.

Sarah Lang
Sarah LangNovato
06-01-17

Als oudste stad in Finland, Turku is nu een moderne stad met een rijke geschiedenis en schoonheid. Cafes, winkels en cafés langs de aangelegde oevers van de rivier de Aura in het stadscentrum. geschiedenis van de stad komt tot leven tijdens de middeleeuwse markt die plaatsvindt tijdens de zomer weekends, terwijl de marine buffs zullen genieten van het Maritiem Museum (Forum Marinum) gevestigd in de haven het hele jaar door. Kijk uit voor speciale evenementen en tentoonstellingen tijdens het bewind van Turku als de Culturele Hoofdstad van Europa tot het einde van 2011.

Ted Hawkins
Ted HawkinsVerenigde Staten
18-03-13

Koude

Plan een reis naar Finland