Athene

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Athens Studios, Andronis Athens en Delice Hotel - Family Apartments drie van de beste goedkope hotels in Athene. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Athene zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Athene?

9,8
Fans van geschiedenis
7,2
Fijnproevers
6,8
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Reizende Gezinnen
6,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (316)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
18-05-16

Een ongebruikelijke stad, erg druk en veel lekker eten. Makkelijk te klagen dat het is luidruchtig en een beetje vies, maar er zijn een aantal leuke plekken en niets van dat, voor mij, aan de aandacht van de archeologische verdiensten van de stad. Moeite waard voor een paar dagen op een grand tour, maar ik denk dat het zou moeilijk zijn om meer dan 4 of 5 dagen te vullen.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
10-02-16

Er is zoveel geschiedenis in Athene dat het moeilijk kan zijn om eens weten waar te beginnen om alles te zien. Ik wou dat we meer tijd in Athene dan we hadden hebben gehad, maar dat betekent dat we nodig hebben om een ​​dag terug.

iamhappie
iamhappieThetford
07-02-16

Evzones bewaken van het Graf van de Onbekende Soldaat in Athene het dragen van de volledige jurk uniform. Deze bijzondere foto werd genomen tijdens de wisseling van de wacht.

Fernando Montenegro Torres
Fernando Montenegro TorresWashington D.C.
04-01-16

Niets als de rijkdom van de archeologische sites en World clases musea. Veel te ontdekken!

Plan een reis naar Griekenland