Lindos

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Karma, Eagles Nest en Lindos White Hotel & Suites drie van de beste goedkope hotels in Lindos. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lindos zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lindos?

9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Fijnproevers
7,4
Fans van het nachtleven
7,4
Reizende Gezinnen
6,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (34)
Stamatis P
Stamatis PAthene
12-11-15

Het schattige dorpje Lindos beschikt over een Acropolis, het beroemde strand van St. Paul, diverse restaurants (voor alle budgetten) en bars / pubs.

Vasileios Theodosiadis
Vasileios TheodosiadisIraklion
06-01-17

Het is een pittoreske plaats van het eiland Rhodos. Het is ongeveer 40 km afstand van de gelijknamige stad. Het is een must-see van het eiland, maar ik stel voor het zwemmen in een ander strand. De lokale markt is echt mooi.

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
06-01-17

Een waardevolle excursie die het allemaal heeft: een compacte strand met restaurants, een optionele ezel rit tot een welkome verse jus d'orange check-point, een steile wandeling door de prachtige typisch Griekse straten en weelderig versierde woningen tot de indrukwekkende Akropolis. Niet te missen op de weg is het 5-sterren hotel 'Melenos' voor een koel drankje op het terras lounge.

theos
theosGreece
06-01-17

Lindos is waarschijnlijk de meest populaire badplaats op het eiland Rhodos, gelegen aan de oostkust op ongeveer 47 km van de hoofdstad van het eiland (50 km van de luchthaven). Het dorp, ooit de hoofdstad van het eiland, vandaag is een aantrekkelijk vakantieoord evolueert rond de pittoreske, vergoelijkt, bewaarde middeleeuwse dorp, overgoten met een versterkte oude Akropolis, bereikbaar via een aantal stappen, die kan worden opgestegen op ezels. Meer bij www.discover-rhodes.com

Plan een reis naar Griekenland