Mytilini

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pyrgos of Mytilene, Theofilos Paradise Boutique Hotel en Lesvion Hotel drie van de beste goedkope hotels in Mytilini. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mytilini zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mytilini?

9,8
Fijnproevers
8,6
Rugzaktoeristen
8,3
Fans van geschiedenis
8,2
Reizende Gezinnen
6,7
Wellness
Beoordelingen van leden (10)
Daniel Odyssey
Daniel OdysseyHartford
06-06-14

Ik had niet genoeg tijd om te Mytilene verkennen, maar het eiland onderscheidt zich van andere Griekse eilanden. Het eiland is groener, enkele huizen lijken op miniatuur paleizen en loslopende honden en katten zwerven door de straten, maar geen interactie met mensen, tenzij mensen hen benaderen. Tip: Mytilene heeft de douane toegang tot Ayvalik, Turkije en is een geweldig alternatief voor mensen op zoek naar Griekenland en de Egeïsche Zee en / of de Middellandse Zeekust van Turkije te bezoeken vs. vliegen van Athene naar Istanbul.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
06-01-17

Ik ga naar Mytilene met familie van mijn man elke zomer of zo. Het is vrij veel de volmaakte Griekse eiland ervaring - een echt gevoel alsof je aan het einde van de wereld, ruige landschap, veel van de Grieken op vakantie, heerlijk eenvoudige lokale eten (big fat sardines zijn beroemd hier, van de baai van Kaloni), en prachtige water. Het is een vrij groot eiland, dus je kunt vestigen op een plek (we gaan naar Eressos) en een beetje over dagtochten te verkennen. Als een bonus, het is heel dicht bij Turkije, dus een paar keer, hebben we onze reis in Turkije voortgezet.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
13-06-17

Thanasis Poulis
Thanasis Poulis
12-07-11

Plan een reis naar Griekenland