Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Antigua Guatemala

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Antigua Guatemala

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Antigua Guatemala of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Antigua Guatemala. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Antigua Guatemala

Vind hoteldeals in Antigua Guatemala en appartementen, hostels en andere accommodaties met Skyscanner Hotels. Kies uit 3 hotels in Antigua Guatemala of vergelijk hotels nabij populaire gebouwen en momumenten, zoals Antigua, La Merced en Catedral de la Antigua Guatemala.

Zoek je een specifiek hotel in Antigua Guatemala? Voer dan de naam van het hotel in het bovenstaande zoekvak in.

Weet je niet waar je wilt verblijven en heb je inspiratie nodig? Bekijk de best gewaardeerde goedkope hotels in Antigua Guatemala, waaronder Casa Encantada, Pensativo House Hotel, en El Convento Boutique Hotel gebaseerd op gebruikersbeoordelingen.

Skyscanner hotels is een snelle, eenvoudige en gratis manier om je verblijf te organiseren. In een paar klikken kun je een accommodatie in Antigua Guatemala zoeken, vergelijken en boeken door meteen door te klikken naar de website van het hotel of het reisbureau. Er worden geen extra kosten berekend bij je verblijf als je bij ons boekt.

Om te beginnen kun je eenvoudig de gekozen reisdatums toevoegen aan het bovenstaande zoekvak en ons goedkope hoteldeals voor jou laten vinden. Je kunt ook kiezen uit de bovenstaande hotelopties.