San Pedro Sula

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn InterContinental Hotels REAL SAN PEDRO SULA, Hilton Princess San Pedro Sula en Apart Hotel La Cordillera drie van de beste goedkope hotels in San Pedro Sula. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in San Pedro Sula zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over San Pedro Sula?

9,8
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (10)
Camilo Garcia
Camilo Garcia
06-01-17

Mooie stad met veel dingen te doen, strand (Tela), kasteel (Omoa), en valt (pullhapanzaq). Vergeet niet om te bezoeken Guamilito (lokale markt veel handwerk) en proeven "baliadas".

Michael Joy
Michael Joy
06-01-17

Het is een grote stad die we hadden 2 dagen door te brengen in voor doorvoer. Ik weet zeker dat als je kijkt hard er zijn dingen te doen, maar het heeft alle drukte (aka vervuiling en criminaliteit) die worden geassocieerd met elke grote stad in Centraal-Amerika. Fatsoenlijk geprijsde vluchten naar plekken in Midden-Amerika vertrekken vanaf de luchthaven, maar ik kan niet denken aan een andere reden om hier het hoofd.

Yves Lapierre
Yves Lapierre
06-01-17

De stad is erg mooi als er fast food restaurants zoals Wendys en Burger King.

Ramzi Nassar
Ramzi Nassar
12-07-15

Beste stad ter wereld

Plan een reis naar Honduras