Tralee

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ashville House B&B Tralee, O'regans Country Home And Gardens B&B en Rockmount B&B drie van de beste goedkope hotels in Tralee. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tralee zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tralee?

9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Rugzaktoeristen
7,5
Studenten
Beoordelingen van leden (4)
Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
10-01-16

Tralee is, meer dan wat dan ook, een lanceerplatform voor de Dingle Peninsula. Schattig klein dorp met de benodigdheden voor een uitstapje (B & B's, benzine, boodschappen, etc), maar ook een mooi dorp zelf met pubs en een goed uitgeruste hostel.

Kelly G.
Kelly G.Santa Clara
24-08-15

Leuke stad centrum waar ik kwam toevallig op de Roos van Tralee festiviteiten! Er was een geweldige cover band en de menigte waren niet erg baldadig.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
17-01-15

Geweldige plek om te verblijven voor de toegang tot de Dingle Peninsula. Absoluut prachtig windmolen. Redelijke diensten, met inbegrip van een goed beschouwd hostel die vol in het seizoen.

Gabrielle Suthers
Gabrielle SuthersLoretto, Ontario
05-08-12

Plan een reis naar Ierland