Durgapur

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Ajanta, Hotel Kasino International en Hotel Mint Benhur Pride drie van de beste goedkope hotels in Durgapur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Durgapur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 30 per nacht. De duurste maand om in Durgapur te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 30 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 28 per nacht. Dit is 7% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 26 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar India