Haridwar

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Park Grand, Golden Tulip Haridwar en The Urmi drie van de beste goedkope hotels in Haridwar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Haridwar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Haridwar?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (9)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
14-08-15

Eén van de meest heilige steden voor Hindoes Haridwar ligt aan de Ganges is een plaats van diepe spirituele activiteit. Het is fantastisch om kleurrijke Indianen getuigen uit alle hoeken van het land om een ​​bad te komen in de heilige wateren. Het kan erg druk met pelgrims geworden en ik niet aan te raden voor degenen die een probleem met drukte, maar ik vond het fascinerend vooral rond 18:30 wanneer de "puja" wordt gegeven.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
06-01-17

Een veel, veel schoner alternatief voor Varnasi, Haridwar biedt een even ongelooflijke kijk op het leven langs de heilige rivier de Ganges. Terwijl Varnasi zeker krijgt alle hype (en terecht), het is ook uitgegroeid tot een zeer toeristisch en notoir smerige plek die veel buitenlandse reizigers die ik ontmoette in India afgeslagen (zowel vanwege agressieve sjacheraars en de vervuiling). Haridwar (en de nabijgelegen Rishikesh) hebben duidelijk voordeel dat stroomopwaarts van de meeste steden langs de rivier, wat betekent dat het water is nog steeds heel schoon. U kunt nog steeds de ontzagwekkende puja rituelen 's nachts, waar duizenden verzamelen om te bidden en bieden de rivier de godin drijvende manden met vlammende bloemen (je leest het goed, en het is nogal een zicht), maar u zult niet omgaan met bijna net zo veel gedoe.

Kara Krishna
Kara KrishnaLonden
06-01-17

beste hindoe city.lotta dingen te doen en te zien. Ook de deur naar hevans richting Himalays.

Kirti Kara
Kirti KaraLonden
06-12-11

Plan een reis naar India