Rishikesh

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Surya, Hipostel Rishikesh en Divine Ganga Cottage drie van de beste goedkope hotels in Rishikesh. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rishikesh zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rishikesh?

9,8
Wellness
7,8
Spitiruele Zoekers
7,6
Avontuurlijke Reizigers
7,1
Fans van de buitensport
7,1
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (27)
Sumit Sharma
Sumit SharmaGurugram
11-05-16

Echt een geweldige plek voor liefhebbers van avontuur voor de hele wereld. Omdat het de veelzijdige combinatie van raften, kamperen, wandelen en cliff jumping. Zijn er afgelopen maand.

Rishabh Sharma
Rishabh SharmaNew Delhi
27-03-16

Een van de beste een stille plaatsen waar ik ooit geweest ben. Kleine waterval en grote hoogte waren gewoon geweldig.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De zelf-beschreven "yoga hoofdstad van het universum", Rishikesh is ideaal voor mensen die op zoek om hun chakra's af te stemmen, maar is ook een fantastische plek, zelfs als je niet in Ashtanga. de stad ligt tussen twee hoge bergkammen met de kloof van de slate-blue Ganges loopt diep onder hen, fysiek prachtig en heerlijk relaxte, en hoewel er is zeker een hippie vibe, het is ook een meer aangename en natuurlijke plaats dan Dharamsala, die kan soms het gevoel een beetje als een carnaval. Pak een yogamat, raakte een cafe of twee, een duik nemen in de Ganges, wandelen in de omliggende heuvels, of gewoon rondhangen op de koele hangbruggen kijken hoe de wereld voorbij - Rishikesh is de perfecte plek om te gaan in India aan er tussenuit gaan.

Viveck Trivedi
Viveck TrivediNew Delhi
07-05-14

het is omringd door de rivier de Ganges en is vol ashram waar je jezelf kunt verjongen en yoga doen genieten van traditionele ayurvedische behandelingen en voeding

Plan een reis naar India