Balikpapan

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn My Home Guest House, Garuda Guest House 2 en City Hotel drie van de beste goedkope hotels in Balikpapan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Balikpapan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Balikpapan?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
7,5
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (7)
Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
21-02-16

Balikpapan is een van de prominente stad in Indonesië. Naast berucht om zijn netheid en hygiëne, Balikpapan heeft een belangrijke rol in de economische sector, want het is de thuisbasis van enkele gigantische olie- en mijnbouwbedrijven. Bovendien, als een huis van een van internationa luchthavens in Indonesië, Balikpapan wordt een druk en meest bezochte stad, vooral in oostelijke deel van Indonesië. Spreken van cultuur en toerisme, Balikpapan houdt paar een bezoek waard unieke plekken.

Terry Walters
Terry Walters
06-01-17

geweldige plek warm goede keuze van watersport hotels in alle prijsklassen groot waterpark en veiligheid is helemaal over de plaats waar ze houden ervan om u te helpen geweldige koopjes op knock off punten groot voor het oppakken van de zwarte markt dvds bij nicks maar kijk uit voor de witte muizen, ze proberen om je om drugs te kopen nooit naar beneden bondgenoot manieren waar hun grote groepen mannen maken shaw je bent waar alle tourest's zijn veiliger

Hadi Mukminin
Hadi MukmininLos Angeles
06-01-17

I LIKE BIUTIFULL

Rahma Nyink
Rahma NyinkBalikpapan
27-06-12

Plan een reis naar Indonesië