Padang

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Grand Inna Padang, Grand Zuri Hotel Padang en Pangeran Beach Hotel drie van de beste goedkope hotels in Padang. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Padang zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Padang?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (17)
Simone Colombara
Simone Colombara
01-02-13

Ik was er in het weekend, zoals gebruikelijk, maar de meeste reisbureau waren gesloten. Twee dagen in de stad, geen bad, geen strand partijen, geen wandelen, zzz

Fajar Kusnadi
Fajar KusnadiLeeds
06-01-17

Padang is een welvarende stad en grote havens, die de sfeer van een markt stad heeft weten te behouden. Het is de derde grootste stad van Indonesië met een bevolking van meer dan 300.000. Ten zuiden van Padang, de massale Kerinci-Strait, Nature Reserve is Indonesië de grootste nationale parken spreidt zich uit over een 345 vierkante km lange Jungle Mountain gedomineerd door de vulkanische kern van Kerinci, dat is de hoogste berg van Sumatra. Padang heeft een aantal mooie stranden. De meest populaire zijn ten zuiden van Padang ligt. De stranden zijn goed voor zwemmen, varen of gewoon kijken naar de vissersboten uit te gaan in de middag. Op zondag zijn de stranden meestal druk met gezinnen en jongeren genieten van hun wekelijkse vrije dag. Op andere dagen, maar we zullen de stranden verlaten te vinden.

avrianty
avriantyJakarta
06-01-17

Literaire de schoonste stad waar ik ooit in Indonesië geweest. Maar het was voor de grote aardbeving in 3 jaar geleden. Hoop dat het volledig herstellen naar de tijd toen ik daar was. Ook genieten van de culinaire! Deze plaats is vol met plaatsen die geweldig lokale gerechten serveren en ze zijn spotgoedkoop. Maar als je niet al te avontuurlijk en heeft een lage tolerantie voor kruidig ​​voedsel, kunt u de lokale eten overslaan en verken de vriendelijke stad plaats.

Nia Kamil
Nia KamilBekasi
06-01-17

mooiste landschappen in Indonesië is het Padang ... zeer recomended.if u wilt er naartoe te gaan .... prachtig ... !!

Plan een reis naar Indonesië