Palembang

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Best Skip Hotel, Emilia Hotel by Amazing en Grand Malaka Ethical Hotel drie van de beste goedkope hotels in Palembang. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Palembang zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Palembang

vanaf € 22
vanaf € 40
vanaf € 48

Wat zeggen reizigers over Palembang?

Beoordelingen van leden (21)
Yanti
YantiJakarta
21-11-13

Palembang is de hoofdstad van Zuid-Sumatra. Het gebied is rijk aan natuurlijke hulpbronnen en vormen de basis van de vele kolen mijnbouwactiviteiten, oliepalm plantages, kunstmest bedrijf als olie en gas operatie. Het is ook rijk aan cultuur, gezien de aanwezigheid van Sriwijaya Koninkrijk honderden jaren geleden. Het is bekend om zijn viskoekjes (MPEK MPEK) als Songket (geweven doek met rijke kleuren en goldish draad). Dit is een van de plaatsen in Indonesië waar u nog traditionele houten huis kan vinden

Hamdi Rezpector'
Hamdi Rezpector'Palembang
06-01-17

Palembang stad is erg mooi, dus ik hoop dat jullie willen Palembang bezoeken

channdayani
channdayaniJakarta
06-01-17

De exotische stad Palembang is de hoofdstad van Zuid-Sumatra in Indonesië. Palembang is een van de oudste steden in Indonesië met veel van de geschiedenis als een kapitaal van een maritiem imperium. Palembang is de tweede grootste stad in Sumatra na Medan en de zevende grootste stad in Indonesië.

Ernaldo Kmringe
Ernaldo KmringeDepok
11-03-13

geweldige smaak goodlooking meisjes bescheiden mensen, maar niet veel te bezoeken

Plan een reis naar Indonesië