Arbil

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Dedeman Erbil Hotel City Center, Erbil Arjaan by Rotana en Hayali Suites Hotel drie van de beste goedkope hotels in Arbil. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Arbil zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Arbil?

9,8
Fans van geschiedenis
9,4
Avontuurlijke Reizigers
7,1
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (33)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
01-04-17

Mooiste deel van Irak dat ik geweest ben. De cultuur is gastvrij en afgezien van de luchtkwaliteit van de stad is prachtig. Helaas als je durf te ver buiten de stad de negatieve gevolgen van de oorlog hebben hun tol geëist.

Raed Wa Spokane
Raed Wa SpokaneSeattle
01-04-17

ja het is mooi en een geweldige stad, maar i dont like it cuz de ppl daar r doen van de rassendiscriminatie houdt de mensen van een gewelddadige sektarische fanatiek en de mensen die ze hebben te maken over de beste

Ahmed Pasha
Ahmed PashaLonden
20-07-13

Erbil stad Koerdistan

Poshya Kakl
Poshya KaklArbil
06-01-17

de beste stad in mijn leven

Plan een reis naar Irak